Με το ζόρι βλέπουμε τα μάτια του - Αγνώριστος με μακριά μπούκλα ο Λευτέρης Πετρούνιας

Η αλλαγή στα μαλλιά του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ένας πετυχημένος στο χώρο των κρίκων αθλητής και παράλληλα τα τελευταία χρόνια τον βλέπουμε να έχει αναλάβει με επιτυχία το ρόλο του πατέρα στην οικογένεια, που έχει δημιουργήσει με τη Βασιλική Μιλλούση (δείτε εδώ το συγκινητικό βίντεο από το γάμο τους).

Τοι ζευγάρι έχει φέρει στον κόσμο δύο όμορφες κορούλες, τις οποίες καμαρώνει πολύ και μάλιστα πρωταγωνιστούν στα social media και των δύο:

«Με τον Λευτέρη έχουμε πέντε χρόνια διαφορά ηλικίας. Εγώ είμαι πιο μεγάλη. Στην αρχή είχα αυτή τη σκέψη ότι είναι μικρούλης και απλώς θα περάσουμε καλά. Μέχρι εκεί, δε μπορούμε να κάνουμε και τίποτα παραπάνω. Ήταν μικρός, εγώ ήμουν ώριμη γυναίκα. Με όμως διέψευσε πολύ. Εγώ είχα το θέμα από την αρχή, δεν τον έπαιρνα στα σοβαρά. Ο Λευτέρης είχε πει ότι θα με παντρευτεί. Ήταν σαν αυτό που είχα πει εγώ ότι θα γίνω Ολυμπιονίκης… Ακόμα μου το λέει», είχε πει η Βασιλική Μιλλούση για τη διαφορά ηλικίας με τον Πετρούνια.

Η αλλαγή στην εμφάνιση του Λευτέρη Πετρούνια

Ο ολυμπιονίκης γενικότερα έχει καταφέρει να συνδυάζει τόσο τα επαγγελματικά του όσο και τα οικογενειακά του, αφού συχνά βλέπουμε τη Βασιλική να παίρνει τα παιδιά μαζί με σκοπό να επισκεφτούν τον μπαμπά τους στο γυμναστήριο.

Μέσα από μία ανάρτηση του Λευτέρη στο instagram αυτή τη φορά τον είδαμε να ποζάρει μέσα από το αυτοκίνητο του, χωρίς τις μικρές του και μάλιστα να μας δείχνει το νέο του κούρεμα....αφού όλοι βλέπουμε, πως αφήνει ξανά τα μαλλιά του μακριά.

Φυσικά και αυτό το νέο look του πάει πολύ, ωστόσο δεν ξέρουμε αν αφήνει όντως τα μαλλιά του να πέφτουν στα μάτια του ή αν το έκανε για τη φωτογραφία.

«Επ τι γίνεται παιδιά», έγραψε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Πετρούνιας - Μαλλιά