Λευτέρης Πετρούνιας - Βάσω Μιλλούση: Το συγκινητικό βίντεο για την επέτειο γάμου τους

Είναι γεννημένοι ο ένας για τον άλλο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Λευτέρης Πετρούνιας - Βάσω Μιλλούση: Το συγκινητικό βίντεο για την επέτειο γάμου τους

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση είναι σίγουρα ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz και έχουν καταφέρει μαζί με τον πρωταθλητισμό να χτίσουν και μια πολύ όμορφη και δεμένη οικογένεια. Με αφορμή την επέτειο του θρησκευτικού τους γάμου, ανέβασαν στα social media ένα πολύ όμορφο βίντεο από την τελετή που έλαβε χώρα στο Γκολφ Γλυφάδας.

Το ζευγάρι μετρά παρ' όλα αυτά τέσσερα χρόνια γάμου, αφού είχαν παντρευτεί προηγουμένως και με πολιτικό, όταν η Βασιλική ήταν έγκυος στην μία από τις δύο κορούλες τους. Στην επέτειο τότε ο Έλληνας πρωταθλητής είχε κάνει μια πολύ όμορφη ανάρτηση για τη σύζυγό του που είναι στήριγμα δίπλα του σε όλα και ας πρέπει να φροντίζει και το σπίτι τους.

Το τρυφερό βίντεο από το γάμο Πετρούνια - Μιλλούση

Ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού έγινε πριν από ένα χρόνο στη Γλυφάδα και συγκεκριμένα στο Γκολφ, παρουσία πολλών συγγενών και φίλων. Την τελετή ακολούθησε ένα ξέφρενο γλέντι στο οποίο τραγούδησαν οι καλοί φίλοι του ζευγαριού Ηλίας Μπόγδανος και Χρήστος Μάστορας και κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το εντυπωσιακό σπίτι που στεγάζουν την οικογένειά τους

Το σπίτι τους είναι κατάλληλα διαμορφωμένο προκειμένου οι δυο κορούλες τους να έχουν τον δικό τους χώρο. Να τονίσουμε πως ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση μετακόμισαν στο συγκεκριμένο σπίτι πριν από δυο χρόνια.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω το σπίτι τους είναι αρκετά ευρύχωρο καθώς έχει ξύλινα πατώματα αλλά και τζάκι. Τα χρώματα, που κυριαρχούν κυρίως είναι το άσπρο το οποίο είναι σχεδόν σε όλο το σπίτι αλλά και το καφέ λόγω των επίπλων αλλά και του ξύλινου πατώματος. Ο μεγάλος γκρι καναπές "κλέβει" τις εντυπώσεις στο ευρύχωρο σαλόνι όπου η Βασιλική Μιλλούση κάνει συχνά διάφορες ασκήσεις γυμναστικής.