Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Αγωνία για την υγεία του - Ποια η κατάστασή του

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Αγωνία για την υγεία του - Ποια η κατάστασή του

Για έβδομη μέρα σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνου ο οποίος δεν παρουσιάζει βελτίωση στην υγεία του, ενώ την ίδια στιγμή η οικογένειά του βρίσκεται στην Αθήνα και προσεύχονται για την υγεία του.

Ποια η κατάσταση του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου

Συγκεκριμένα, η αδερφή του Σοφία, ήρθε από την Ισπανία κι μαζί με τους γιους του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου πήγε να προσευχηθεί στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Live News ο έκπτωτος μονάρχης έχει περιορισμένη επαφή με το περιβάλλον κι τις τελευταίες μέρες η κατάστασή του, δεν παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης.

Να σημειώσουμε πως ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος είχε προσβληθεί από κορωνοϊό τον Ιανουάριο του 2022, ενώ τον Δεκέμβριο του 2021 είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με πνευμονία. Το ιδιωτικό νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται έχει ξεκαθαρίσει ωστόσο ότι η κατάσταση της υγεία του είναι κρίσιμη και δεν παρουσιάζει καμία βελτίωση.

Η πολυτελής βίλα του ''έφυγε'' από τα χέρια του

Η πολυτελής βίλα του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου στο Πόρτο Χέλι δεν είναι πια στην κατοχή του και αυτή είναι μια είδηση, που έγινε γνωστή μέσα από το περιοδικό secret και τη Σάσα Σταμάτη. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες της δημοσιογράφου, το οίκημα πέρασε στα χέρια Βούλγαρου επιχειρηματία.

Είναι πολύ σημαντικό εκείνος και η σύζυγός του να βρίσκονται κοντά σε μια αστική πόλη μιας και τα προβλήματα υγείας του είναι βαριά και οι επισκέψεις σε νοσοκομεία απαραίτητες.

Ο τέως βασιλιάς και η σύζυγός του, Άννα-Μαρία, είναι σε φάση μετακόμισης στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι. Μάλιστα, αυτό ήταν ένα όνειρο ζωής για τον τέως, αφού ήθελε πολύ να μείνει στην Αθήνα

Η Βίλα του Βασιλιά Κωνσταντίνου