Της συμβαίνει για πρώτη φορά - Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για την αδερφή της Χριστίνα Μπόμπα, Ελίνα

Σε πελάγη ευτυχίας η οικογένεια ξανά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

H Xριστίνα Μπόμπα μπορεί να είναι πολύ δραστήρια και αφοσιωμένη σε πολλά και διαφορετικά πράγματα γυναίκα, ωστόσο η αγάπη της για την οικογένεια της δεν ξεπερνάει τίποτα άλλο στη ζωή της.

Όταν λέμε ''οικογένειά της'' δεν εννοούμε μόνο αυτή, που δημιούργησε με τον Σάκη Τανιμανίδη και τα δίδυμα κορίτσια τους, αλλά φυσικά και τους γονείς της μαζί με την αδερφή της Ελίνα.

Τα δύο κορίτσια μεγάλωσαν με πολλή αγάπη και αυτό φαίνεται από την πολύ καλή σχέση, που έχουν σήμερα, παρά το γεγονός, πως τις χωρίζουν κάποια χιλιόμετρα. Μέσα στις γιορτές όμως κατάφεραν να μηδενίσουν τις αποστάσεις, αφού πέρασαν μοναδικά στο σαλέ, που βρέθηκαν όλοι μαζί στην Αράχοβα (δείτε εδώ μοναδικές φωτογραφίες με τα δίδυμα).

Η Χριστίνα ζει στην Αθήνα με την οικογένεια της, ωστόσο τα τελευταία χρόνια η αδερφή της μένει στο εξωτερικό εκεί όπου σπούδασε υποκριτική και πλέον κάνει τα δικά της βήματα στο χώρο πρωταγωνιστώντας σε ταινία.

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε πως έχει άμεση σχέση με το modeling,αλλά τώρα ανατράπηκαν όλα με την είδηση που έγινε γνωστή, καθώς η Ελίνα, που ζει στην Γλασκώβη συμμετέχει σε μία διεθνή παραγωγή.

Η ευχάριστη ανακοίνωση για τη αδερφή της Χριστίνας Μπόμπα, Ελίνα

Το «The Adopters» είναι μια αστυνομική, δραματική ταινία μεγάλου μήκους βασισμένη στην ιστορία των Abriele και Gildo, δύο επαγγελματιών απαγωγέων, που εμπλέκονται σε περιπέτεια, αφού έχουν αποφασίσει να αφήσουν την ιδιότητά τους. Ξαφνικά βρίσκονται στο στόχαστρο ενός δημοσιογράφου, ο οποίος ανακαλύπτει στοιχεία εις βάρος τους (δείτε εδώ τον κούκλο σύντροφό της).

Η ταινία είναι μία ανεξάρτητη παραγωγή και αναφέρεται σε μία ιστορία δύο απαγωγέων, οι οποίοι εμπλέκονται σε περιπέτεια, αφού έχουν αποφασίσει να αφήσουν την ιδιότητά τους και ξαφνικά βρίσκονται στο στόχαστρο ενός δημοσιογράφου, ο οποίος ανακαλύπτε στοιχεία εις βάρος τους.