«Το βήμα της εκπομπής δεν είναι για τα προσωπικά μου αλλά...» - Απασφάλισε η Ναταλία Γερμανού

Τι είπε για το Καλύτερα Δε Γίνεται και την επιτυχία που σημειώνει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Τύπος Tv και στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού, η οποία μίλησε για την εκπομπή της και την επιτυχία που σημειώνει (δείτε εδώ πώς τα πάει σε τηλεθέαση).

Να υπενθυμίσουμε ωστόσο πως το τελευταίο διάστημα, βέβαια, έχουν αρχίσει να φουντώνουν διάφορες φήμες για το επαγγελματικό της μέλλον. Από τη μία ακούγεται πως μπορεί να αποχωρήσει από το κανάλι του ALPHA και να βρεθεί στο MEGA, ενώ από την άλλη η ίδια μίλησε μέχρι και για το τέλος της καριέρας της ως παρουσιάστρια.

«Σε λίγα χρόνια ίσως θα πρέπει να φύγω από την τηλεόραση, περνώντας πια πίσω από τις κάμερες. Ίσως ασχοληθώ με την παραγωγή, την αρχισυνταξία. Δεν κουράζομαι, το αγαπώ πολύ αυτό που κάνω. Δεν θέλω να κουραστεί ο κόσμος πριν κουραστώ εγώ», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά (δείτε εδώ).

Σύμφωνα, ωστόσο, με την εφημερίδα Real, η ίδια βρέθηκε στα τέλη του Δεκέμβρη με την παραγωγή της εκπομπή της Καλύτερα Δε Γίνεται στο στούντιο του ALPHA και η συζήτησε πήρε μία άλλη τροπή. Όλα δείχνουν πως ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια με τον συγκεκριμένο σταθμό, που θα τις εξασφαλίσει την παραμονή της σε αυτό μέχρι τον Ιούνιο του 2025.

Οι τελικές υπογραφές δεν έχουν μπει ακόμα, αλλά το σίγουρο είναι πως οι αρμόδιοι επιθυμούν να διατηρήσουν την συνεργασία τους και την επιτυχία που σημειώνει ήδη η παρουσιάστρια με την ίδια εκπομπή.

Οι δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού για την εκπομπή της 
NDP

Οι δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού για την εκπομπή της

Ένα από τα στοιχεία που κρατώ για εσάς είναι ότι πιστεύετε βαθιά στην έννοια της ομάδας. Είναι από τα μυστικά της επιτυχίας;

Θα έλεγα ότι είναι το μεγάλο μυστικό. Η ομάδα μου είναι οι άνθρωποι που είμαστε όλοι ένας ένας κομμάτια αυτού του πλοίου που σαλπάρει κάθε Σαββατοκύριακο. Σπουδαίο πράγμα η αγάπη κι η χημεία σε μια τηλεοπτική παρέα. Πόσο μάλλον όταν συνεχίζει να αγαπιέται και στα διαφημιστικά διαλείμματα.

Μετά από τόσες επιτυχίες και χρόνια στην μικρή οθόνη, συνεχίζουν αν σας γοητεύουν οι πρωτιές στα νούμερα τηλεθέασης;

Με συγκινούν και με τιμούν, θα έλεγα!

Η φετινή σεζόν έχει έντονο το στίγμα των «τσακωμών» κι αντιπαραθέσεων μεταξύ παρουσιαστών. Πώς καταφέρνετε να μην «μπλέκετε» σε αυτές τις ιστορίες παρά το γεγονός ότι πάντα λέτε την γνώμη σας;

Είναι όλα θέμα χαρακτήρα. Δεν θεωρώ ότι το σοβαρότερο πρόβλημα του μέσου Έλληνα είναι αυτή την στιγμή να βλέπει εμάς να τσακωνόμαστε. Αν νευριάσω με κάποιον συνάδελφο, θα τον πάρω τηλέφωνο. Το βήμα της εκπομπής δεν είναι για τα προσωπικά μου. Η εκπομπή ανήκει στο κανάλι.