Κατεβαίνει στην πολιτική ο Τρύφωνας Σαμαράς; Όλη η αλήθεια για το κόμμα που υποστηρίζει

Και όμως...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι μια πολύ ευχάριστη προσωπικότητα, ο οποίος παρά το γεγονός, πως το κύριο επάγγελμα του έχει να κάνει με την κομμωτική έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να απασχολεί όχι μόνο με τη δουλειά του (δείτε εδώ την χειρότερή του συνεργασία).

Τόσο η εκκεντρική του εξωτερική εμφάνιση όσο και το χαλαρό του ύφος ξεχωρίζουν και μάλιστα είναι ένα από τα πρόσωπα, που πάντα κάνει δηλώσεις στις κάμερες και δεν τις αποφεύγει.

Αυτή τη φορά πιάστηκε από τον ρεπόρτερ του Breakfast at star την Δευτέρα 9/1 με τον Τρύφωνα να κάνει δηλώσεις σχετικά με το εάν θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική.

Ο ίδιος μάλιστα τόνισε, πως ο πατέρας του είχε εμπλακεί με τα κοινά στα νιάτα και συγκεκριμένα με το ΚΚΕ ενώ σε άλλη του συνέντευξη δεν είχε κρύψει, πως δεν ενέκρινε την ενασχόλησή του με τις ''τρίχες''.

«Ο μπαμπάς μου ήθελε να με κάνει οικοδόμο, όχι κομμωτή. Πήγα στην οικοδομή, με το που πήγα να σηκώσω τον τενεκέ δεν μπορούσα, λέω άστο δεν είμαι εγώ για τέτοια και έφυγα. Όταν ήμουν μικρός είχα αδυναμία σε μια θεία μου. Η μαμά μου έσκισε αυτόγραφο από τη Μελίνα Μερκούρη γιατί την είχα βάλει σε κάδρο και δεν είχα βάλει εκείνη», είχε πει ο Τρύφωνας.

Η αποκάλυψη του Τρύφωνα Σαμαρά για την ενασχόλησή του με την πολιτική

«Το θέμα είναι να μπορείς αυτά που λες να τα κάνεις και στην πράξη, γιατί η πολιτική είναι δύσκολη» σχολιάζει ο Τρύφωνας Σαμαράς και προσθέτει: «Εγώ πάντως αν γινόμουν ποτέ βουλευτής, θα πήγαινα πιο πολύ με το ΚΚΕ, γιατί είναι ένα κόμμα που το έχει υποστηρίξει κι ο μπαμπάς μου. Είμαι πολύ μικρός ακόμα για να πολιτευτώ», είπε ο Τρύφωνας Σαμαράς.