«Γεννήσαμε ένα γιόκαρο δύο μέτρα» - Η πρώτη αποκάλυψη για το μωρό Τούνη & Αλεξάνδρου

''Έσκασαν'' τα ευχάριστα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μετά από 9 μήνες αναμονής και μιας σχετικά όχι εύκολης εγκυμοσύνης, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έγιναν γονείς φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Γενικότερα, το κοινό, που τους ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια περίμενε πως και πως μια ανακοίνωση από το ζευγάρι, καθώς είχε γίνει γνωστό, πως η Ιωάννα ήταν στην τελική ευθεία για τη γέννα.

Εν τέλει τα ευχάριστα ανακοινώθηκαν το πρωί της Τρίτης 10/1 αρχικά από τον Αλεξάνδρου (δείτε εδώ την πρώτη του ανάρτηση) και στη συνέχεια είδαμε την Τούνη να περιγράφει μέσα από ένα story την κατάστασή της και τα πρώτα συναισθήματα.

«Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω. Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα, στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και σε μένα, δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

ωάννα Τούνη

Με την ίδια λοιπόν να ζητάει λίγο χρόνο, καθώς από ότι έγινε γνωστό δεν είχε εύκολη γέννα (δείτε εδώ από ποιον μαθεύτηκε), πλέον μαθαίνουμε νεότερα για τον μπέμπη μόνο από τους οικείους της.

Η αποκάλυψη για τον γιο της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Έτσι λοιπόν, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, η νονά του παιδιού και η καλύτερη φίλη της Τούνη, Στέλλα Πάσσαρη έκανε το πρώτο της σχετικό post στο instagram, με το οποίο αποκάλυπτε την αμέριστη χαρά της αλλά και πως είναι το νεογέννητο μωράκι.

«Το κεφάλι μου είναι καζάνι, αλλά όπως σας είπα το είδατε και από το προφίλ της Ιωάννας ρε παιδιά...Γεννήσαμε ένα γιόκαρο δύο μέτρα. Εγώ το ήξερα από πιο πριν, αλλά θέλαμε να το ανεβάσει η Ιωάννα ρε παιδιά...που να τον δείτε, αχχχ...είμαι τρελονονά, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη», είπε η Στέλλα Πάσσαρη.