Αχώριστες νόνα και βαφτιστήρα - Η τρυφερή φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου με την μικρή Ada

Από την πρόσφατη βόλτα τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / sissychristidou
Instagram / sissychristidou

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή και την καθημερινότητά της. Μπορεί μάλιστα, το πρόγραμμά της να είναι γεμάτο από υποχρεώσεις και δουλειές, ωστόσο πάντα φροντίζει να έχει ελεύθερο χρόνο για τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Εκτός από τα παιδιά της, τον Φίλιππο και τον Mike, η Σίσσυ Χρηστίδου έχει μεγάλη αδυναμία στην βαφτιστήρα της και κόρη της πολύ καλής της φίλης, Χριστίνας Κοντοβά, Ada. Μάλιστα, χθες, Δευτέρα 9/1, η όμορφη παρουσιάστρια συναντήθηκε με την μικρή και απαθανάτισαν την στιγμή αυτή, με την Σίσσυ Χρηστίδου λίγο αργότερα να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το σχετικό κοινό τους στιγμιότυπο.

Συγκεκριμένα, νονά και βαφτιστήρα πόζαραν μαζί και στην λεζάντα της ανάρτησής της, η πρώτη έγραψε χαρακτηριστικά: «Μην επιμένετε.. δεν μπορώ να σας πω.. είναι μυστικό!». Φυσικά, συγκέντρωσε μέσα σε μόλις λίγα λεπτά χιλιάδες likes και σχόλια ενώ πρόσφατα η μικρή έκανε μια πολύ όμορφη έκπληξη στην Σίσσυ Χρηστίδου (δείτε εδώ τι έγινε).

Η φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου με την βαφτιστήρα της, Ada

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν μερικές μέρες συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από την μέρα που η Χριστίνα Κοντοβά υιοθέτησε την κόρη της.

«2 χρόνια μαζί. Η οικογένεια μας σήμερα έχει γενέθλια… Σαν σήμερα το 2020 βρεθήκαμε και ξεκίνησε η κοινή μας ζωή! Η πρώτη φωτογραφία είναι η πρώτη μας αγκαλιά. Η επόμενη είναι 1 χρόνο μετά στο ίδιο σημείο λίγο πριν αποχαιρετίσουμε την Ουγκάντα. Η τελευταία είναι πριν λίγες μέρες ξεκινώντας για το σχολείο.

Πώς μεγαλώνουν τα παιδιά; -Με αγάπη και ασφάλεια… Και ανθίζουν. Προσωπικά μεγάλωσα, ωρίμασα και άλλαξα μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια και νιώθω ευγνωμοσύνη για το θαύμα που μοιράζομαι» είχε γράψει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Χριστίνα Κοντοβά για το ευτυχές αυτό γεγονός (δείτε εδώ την ανάρτηση).