Στεναχωρημένη η Δούκισσα Νομικού - Τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια;

Αποκαλύφθηκε από την ίδια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δούκισσα Νομικού είναι ένα από τα πρόσωπα, που ακόμα και αν δε βρίσκεται στην τηλεόραση είναι πάντα ενεργή στους λογαριασμούς, που διατηρεί στα social media.

Aπό εκεί λοιπόν κάνει γνωστό, το πως περνάει γενικότερα την ημέρα της με τα παιδιά, μοιράζεται προβληματισμούς της ή κάνει ακόμα και εξομολογήσεις, όπως αυτή για τον σύζυγό της.

«Δικά σου όλα τ’ άνθη που βλέπω στους δρόμους. Δικά σου τα γλυκά πρωινά αυτού του κόσμου. Για σένα είν’ η πρώτη βροχή του χειμώνα. Για σένα ανθίζουνε κόκκινα ρόδα. Δικά σου… Για σένα», έγραψε η Δούκισσα Νομικού.

Ανάμεσα λοιπόν σε όσα τη βλέπουμε να κοινοποιεί κάνει και τα γνωστά Q&A και έτσι ζήτησε από τους ακόλουθους της να της προτείνουν κάποιο βιβλίο να διαβάσει (δείτε εδώ το υπέροχο βεστιάριο της Δούκισσας).

Ανάμεσε στις χρήσιμες απαντήσεις, που πήρε βρέθηκε και μια αρνητική και κάπως εμπαθής, την οποία και κοινοποίησε η παρουσιάστρια στα stories της και μάλιστα μοιράστηκε στη συνέχεια και την άποψη της γύρω από τα άτομα, που βγάζουν κακία πίσω από ένα πληκτρολόγιο και συγκεκριμένα σε άτομα, που δε γνωρίζουν.

Το παράπονο της Δούκισσας Νομικού

«Μου ήρθε μόνο ένα (ευτυχώς) τέτοιο μήνυμα και θέλησα να απαντήσω γιατί με στεναχώρησε. Πρώτον, γιατί εάν το γράφει με κακία, με στεναχωρούν οι κακοί άνθρωποι. Όχι για εμένα αλλά για εκείνους. Δεύτερον, εάν είναι αλήθεια της (ότι δεν βρίσκει χρόνο), με στενοχωρεί γιατί σίγουρα κάνει λάθος διαχείριση χρόνου και προτεραιοτήτων.

Τι δηλαδή; Τα βιβλία τα διαβάζουν μόνο οι singles χωρίς παιδιά και υποχρεώσεις; Αν σε ευχαριστεί να διαβάζεις βιβλία, διάβασε βιβλία. Τόσο απλά. Έστω και μία σελίδα πριν πας για ύπνο. Έστω και 5 λεπτά», έγραψε η Δούκισσα Νομικού.

Δούκισσα Νομικού