Γενέθλια για τον Σάκη Ρουβά: Η πραγματική του ηλικία και τα καυτά φιλιά της Ζυγούλη μπροστά στα μάτια όλων

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γενέθλια για τον Σάκη Ρουβά: Η πραγματική του ηλικία και τα καυτά φιλιά της Ζυγούλη μπροστά στα μάτια όλων

Ήταν ομολογουμένως μία από τις ωραιότερες βραδιές εκείνη της περασμένης Πέμπτης, παραμονή των Φώτων, και το YOU βρέθηκε εκεί σε ένα sold out μαγαζί, το Teatro, όταν άρχισε να παίζει το Happy birthday και ένα “μπουκέτο” από πανέμορφα κορίτσια του μπαλέτου εμφανίστηκε επάνω στην σκηνή, κρατώντας μια τετραώροφη τούρτα, ενώ χρυσά και ασημένια μπαλόνια γέμισαν τον χώρο... Αυτή ήταν η έκπληξη του Κωνσταντίνου Αργυρού και συναδέλφου του Σάκη Ρουβά, που οι κοινές τους εμφανίσεις αναστατώνουν την κοσμική –και όχι μόνο– Αθήνα.

Ήταν τα γενέθλια του Σάκη, που αισίως έκλεισε τα 51, και κανείς δεν πιστεύει ότι τα χρόνια ναι μεν πέρασαν αλλά εκείνος εξακολουθεί να είναι πιο όμορφος από ποτέ. Προηγουμένως, την ίδια μέρα, η 14χρονη κόρη του Αναστασία ήταν εκείνη που έκανε τον μπαμπά της να συγκινηθεί όταν ανάρτησε μια κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν και έγραψε:

“Χρόνια πολλά μπαμπά. Τόσο ευγνώμων για σένα” και αμέσως μετά ακολούθησαν και οι ευχές των άλλων τριών παιδιών του (δείτε εδώ την φωτογραφία).

“Ο Σάκης δεν γερνάει, ομορφαίνει” λένε όχι μόνο οι θαυμαστές του αλλά και όλοι όσοι βλέπουν τον κορυφαίο pop σταρ να κινείται και να χορεύει με απίστευτη ενέργεια πάνω στην πίστα. Εκείνο το βράδυ στην μπροστινή σειρά για να του ευχηθεί βρισκόταν φυσικά και η Κάτια Ζυγούλη, που δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτήν τη σημαντική μέρα του άντρα της, που την πλησίασε και της “έσκασε” ένα καυτό φιλί... Τα λαμπερά γενέθλια και οι ευχές των θαμώνων αλλά και όλων όσοι βρέθηκαν εκεί κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, που το κέφι εκτοξεύτηκε στα ύψη, με έναν Σάκη καλύτερο από κάθε άλλη φορά...

Ο Σάκης Ρουβάς έκλεισε τα 51

Σακης Ρουβάς Κάτια Ζυγούλη περιοδικό you
Γενέθλια για τον Σάκη Ρουβά Αργυρός teatro

Γενέθλια για τον Σάκη Ρουβά

Ένα αχτύπητο δίδυμο!

Είναι το πρόγραμμα της φετινής χρονιάς, Νο1 στην προτίμηση της αθηναϊκής νύχτας και βέβαια δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς όταν δυο τόσο ωραία αγόρια και υπέροχοι τραγουδιστές συμπράττουν επί σκηνής, δημιουργώντας ένα μοναδικό σχήμα... Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με τις αμέτρητες επιτυχίες, συναντά τον Σάκη Ρουβά με άλλα τόσα σουξέ και η συνεργασία τους πραγματικά μοιάζει μαγική, ενώ, όπως λένε όλοι, τους έδεσε ακόμα περισσότερο και πέρα από συναδελφική έχει γίνει πλέον και φιλική...Σάκης και Κωνσταντίνος μέχρι το πρωί δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και οι θαμώνες πραγματικά ζουν κάθε βράδυ μοναδικές στιγμές. Μία από αυτές και η επίσκεψη του πατέρα του Κωνσταντίνου, Βασίλη, που πήγε ανήμερα της γιορτής του για να καμαρώσει τον γιο του και παρακολουθούσε συγκινημένος τον θαυμασμό του κόσμου στο πρόσωπό του.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του You που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 11/1, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ