Γάμος "βόμβα" στην showbiz - Πασίγνωστη ηθοποιός παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα

Μετά από αρκετά χρόνια σχέσης με τον αγαπημένο της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γάμος

Πολλοί είναι οι γάμοι που "έσκασαν" από το πουθενά -όπως αυτός εδώ ενός γνωστού Έλληνας ηθοποιού- και νωρίτερα μάλιστα έγινε γνωστός ακόμη ένας, ο οποίος έγινε όπως φαίνεται κάτω από άκρα μυστικότητα.

Διακριτικός γάμος για πασίγνωστη ηθοποιό

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six, μια πασίγνωστη ξένη ηθοποιός παντρεύτηκε τον αγαπημένος της σε μια ιδιωτική γαμήλια τελετή στις 28 Δεκεμβρίου. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους μπροστά σε 50 από τους πιο στενούς φίλους και συγγενείς σε μια έπαυλη στο Μπελ Αιρ,

Το ερωτευμένο ζευγάρι φέρεται να είναι μαζί από τον Οκτώβριο του 2017, βέβαια η ηθοποιός επιλέγει να κρατά επτασφράγιστο μυστικό την ιδιωτική της ζωή και ακόμη δεν έχει σχολιάσει δημοσίως της σχέση τους. Τον Ιούνιο του 2017 η ίδια πυροδότησε φήμες για αρραβώνα όταν εθεάθη στο Λος Άντζελες με τον αγαπημένο της, με τον οποίο βγήκαν για δείπνο και σινεμά.

Τότε, οι φήμες ξεκίνησαν να διαδίδονται καθώς όλοι παρατήρησαν ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι στο αριστερό της δάχτυλο. Δύο χρόνια μετά, ο σύντροφος της ηθοποιού ανέβασε μια σπάνια φωτογραφία της ενώ οι δυο τους απολάμβαναν την πεζοπορία στο δάσος.

Μάλιστα, η δίδυμη αδελφή της, μίλησε για τον λόγο που είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων τον Ιούνιο του 2021, λέγοντας ότι το να κρατούν τα προσωπικά τους θέματα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είναι μέρος του τρόπου με τον οποίο μεγάλωσαν εκείνη και η αδερφή της.

“Μεγαλώσαμε ώστε να είμαστε διακριτικοί άνθρωποι”, είχε πει στο i-D, όταν ρωτήθηκε για το διακριτικό, σεμνό στυλ της εταιρείας μόδας The Row. “Νομίζω ότι δυνητικά αυτό είναι μόνο η αισθητική μας, η σχεδιαστική μας προτίμηση. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμούμε επίσης κάτι πραγματικά περίτεχνο ή μέγιστο”.

Ο λόγος λοιπόν για την Ashley Olsen και τον Louis Eisner, καλλιτέχνη και γιο της σχεδιάστριας κοσμημάτων Lisa Eisner.