«Για δύο τρεις εξυπνάκηδες...» - Πυρ και μανία η Δήμητρα Αλεξανδράκη μετά το μήνυμα που έλαβε

Άλλο ένα ξέσπασμα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Για δύο τρεις εξυπνάκηδες...» - Πυρ και μανία η Δήμητρα Αλεξανδράκη μετά το μήνυμα που έλαβε

Απανωτά είναι τα ξεσπάσματα για την Δήμητρα Αλεξανδράκη το τελευταίο διάστημα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς από τη μία η ίδια άρχισε να νιώθει πως απειλείται από τον κρυφό της θαυμαστή και από την άλλη τα "έβαλε" με τους δημοσιογράφους και όσους την ρωτούσαν για την γέννηση του παιδιού της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου (δείτε εδώ την φωτογραφία της μανούλας αγκαλιά με τον γιο της στο μαιευτήριο).

«Γεια σας, θέλω να κάνω μια θερμή παράκληση. Σταματήστε να καλείτε ανελλιπώς, αφήστε τη γυναίκα να γεννήσει και ό,τι είναι θα βγει να το πει η ίδια μόνη της. Για όνομα του Θεού, τι είναι αυτή η ανθρωποφαγία. Να πούμε να πάνε όλα καλά» ακούγεται να λέει η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η ίδια έγραψε παράλληλα: «Είναι αδιανόητο από τα ξημερώματα αυτό που συμβαίνει στο κινητό μου».

Το δημόσιο ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη για το μήνυμα που έλαβε

Τις προάλλες, όμως, η ίδια ξέσπασε για μία ακόμη φορά στο προφίλ της, αυτή τη φορά ωστόσο εξαιτίας ενός μηνύματος που έλαβε από κάποιον από τους ακόλουθούς της, ο οποίος την "κορόιδευε" για τον τρόπο που επιλέξει να κάνει πράγματα στην καθημερινότητά της και τις ασχολίες με της οποίες καταπιάνεται.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Και επειδή μπήκα λίγο τώρα και έριξα μια ματιά στα μηνύματα. Για δύο τρεις εξυπνάκηδες που μου έγραψαν αυτή τη δουλειά είχες; να πας στο γυμναστήριο;”. Όχι ψυχούλα μου καλή, πήγα νωρίτερα έκανα τις δουλειές που έπρεπε να κάνω, βρήκα τον χρόνο να πάω να κάνω τη γυμναστική μου και μετά συνέχισα να πάω να κάνω τις υπόλοιπες δουλειές μου.

Θες να σου γράψω αναλυτικά ακριβώς που πήγα και ποιους είδα και με ποιους μίλησα και σε ποια σημεία βρέθηκα. Με βλέπεις θέλω να είμαι γλυκούλα, δεν με αφήνεις, θέλεις να βγάλω την ίαινα από μέσα μου και να αρχίζω να κατασπαράζω. Άντε γεια τώρα τα λέμε σε λίγο. Έξαλλη πάλι».