«Με πήρε αγκαλιά και μου είπε...» - Τι ψιθύρισε ο Σπύρος Μαρτίκας στην Βρισηίδα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της από το Survivor All Star

«Δεν θα είχαν αποχωρήσει αν...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Με πήρε αγκαλιά και μου είπε...» - Τι ψιθύρισε ο Σπύρος Μαρτίκας στην Βρισηίδα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της από το Survivor All Star

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor All Star το βράδυ της Τρίτης 10/1 (δείτε εδώ το ξενοδοχείο που μένει, έχει μέχρι και ντίσκο) και η ίδια την Τετάρτη 11/1 παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας, αποκαλύπτοντας όλες τις λεπτομέρειες για αυτή της την απόφαση.

Η ίδια, λοιπόν, εξήγησε πως το σώμα της δεν της επέτρεψε να συνεχίσει στο παιχνίδι, διότι δεν πρόλαβε να συνέλθει από τον πέμπτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και, μάλιστα, τόνισε πως όλος ο πόνος που αισθανόταν κατά την παραμονή της στο παιχνίδι έγινε πιο έντονος μετά από την αποχώρησή της.

Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου από το Survivor All Star

Δεν είχε σκεφτεί να αποχωρήσει μέχρι και τη στιγμή που ο Γιώργος Λιανός την ρώτησε εάν θα ήθελε να το κάνει, διότι "χτύπησε καμπανάκι" για εκείνη, αν και θεωρούσε πως θα άντεχε μία ακόμη εβδομάδα τουλάχιστον. Κάτι που αξίζει να σημειωθεί, επίσης, είναι οι λέξεις που είπε ο σύντροφός της, Σπύρος Μαρτίκας μόλις ανακοίνωσε την απόφασή της.

«Το σώμα μου δεν άντεξε», είπε αρχικά και συμπλήρωσε λέγοντας όσα της έλεγαν οι φίλοι της: «Μην πεθάνεις σε αυτό το παιχνίδι». Και έπειτα εξήγησε: «Δεν πρόλαβε να αναρρώσει το σώμα μου ούτε η ψυχική μου υγεία. Ήμουν 5,5 μήνες εκεί και το σώμα μου επειδή δεν είμαι και αθλήτρια, μου άφησε διάφορα προβλήματα στον αυχένα και στα γόνατα, έκανα φυσικοθεραπείες».

«Ξυπνούσα με τα πόδια μου να είναι μουδιασμένα. Έφυγα και ο πόνος άρχισε να με ενοχλεί περισσότερο από όταν ήμουν μέσα στο παιχνίδι», πρόσθεσε στη συνέχεια και τόνισε πως ίσως κάποιοι να θεωρούν πως τα παράτησε αλλά: «Δεν γινόταν να συνεχίσω το σώμα μου με άφησε».

Εκείνη στον καλό της το είπε λίγες ώρες πριν το συμβούλιο: «Του είπα είπα Σπύρο δεν αντέχω», με εκείνον να την παροτρύνει να μείνει περισσότερο. Όταν όμως έφτασε η στιγμή της ψιθύρισε στο αυτί «Ελπίζω να μην το μετανιώσεις» και έκλεισε την συνέντευξή της λέγοντας: «Αν δεν με ρωτούσε ο Λιανός, δεν θα είχα αποχωρήσει».

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star: Με πόσα λεφτά αποχώρησε η Βρισηίδα Ανδριώτου

«Το σώμα μου δεν άντεξε γιατί δεν πρόλαβε να αναρρώσει από το προηγούμενο Survivor. Η Στέλλα, η Σταυρούλα και ο Στάθης δεν είχαν μπει από την αρχή όπως εγώ και δεν είχαν περάσει τα δύσκολα. Το παιχνίδι μού άφησε προβλήματα και όλο το καλοκαίρι ήμουν σε φυσικοθεραπευτήριο. Φέτος είναι πιο δύσκολα από πέρυσι, δεν είχαμε καθόλου προμήθειες.

Ξυπνούσα με μουδιασμένα πόδια και δεν μπορούσα να περπατήσω. Με έπιασε πάλι το γόνατό μου. Πάω στην τουαλέτα κουτσαίνοντας. Καλύτερα που τα παράτησα γιατί πιεζόμουν πάρα πολύ. Ήταν δύσκολη απόφαση, δεν ήθελα να αφήσω τον Σπύρο, μου λείπει ήδη πάρα πολύ», είπε αναλυτικότερα.

«Όταν είπα ότι αποχωρώ, ελευθερώθηκα. Κανείς δεν ήξερε ότι θα ανακοινώσω την αποχώρησή μου, ούτε ο Σπύρος. Αν δεν με ρωτούσε ο Λιανός, δεν θα είχα αποχωρήσει. Το αποφάσισα εκείνη τη στιγμή».