Έπεσε ο πολυέλαιος στους θαμώνες την ώρα που τραγουδούσε - "Σούσουρο" με το βίντεο του Τσαλίκη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Επική η αντίδρασή του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έπεσε ο πολυέλαιος στους θαμώνες την ώρα που τραγουδούσε -

Ο Γιώργος Τσαλίκης (δείτε εδώ ποιος είναι ο αδερφός του και με ποια παίκτρια του My Style Rocks είναι παντρεμένος) είναι τέρμα ακομπλεξάριστος και το έχει αποδείξει πολλές φορές, καθώς μέσα από τις συνεντεύξεις του και τις αναρτήσεις του στα social media φαίνεται πως είναι ανοιχτός για συζητήσεις που αφορούν πολλά θέματα που είναι ταμπού, όπως είναι, για παράδειγμα, τα μπότοξ και οι πλαστικές.

Ο ίδιος, δηλαδή, είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που έδειχνε το πρόσωπό του πριν και μετά από την επέμβαση της συζύγου του και πλήθος κόσμου τον αποθέωσε γι' αυτό. Την Τετάρτη 11/1, ωστόσο, ο ίδιος έγινε viral για έναν άλλο λόγο.

Έπεσε ο πολυέλαιος στους θαμώνες σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε ο Γιώργος Τσαλίκης

«Ήρθε λοιπόν η ώρα να κάνω κι εγώ το μποτοξάκι μου. Δείτε λιγάκι το πριν, κάνω τις κινήσεις στο μέτωπο, συνοφρύωση... Και να σας δείξω λίγο και τα μάτια πως είναι πριν και δείτε και το μετά...Πάμε να δούμε τα αποτελέσματα. Το μέτωπο δεν κουνιέται, ελάχιστα, έχει μια κίνηση που δίνει μια φυσικότητα και δείτε και τα ματάκια. Είσαι άντρας, είσαι γυναίκα, δεν είναι πολύ ωραίο να πατάς ένα pause στο χρόνο και να είσαι η πιο φρέσκια εκδοχή του εαυτού σου; Σου φτιάχνει τη διάθεση, τρία λεπτά από τον χρόνο σου...», έγραψε στο προφίλ του.

Γιώργος Τσαλίκης μπότοξ

Πιο συγκεκριμένα, διέρρευσε ένα βίντεο του στο Tik Tok από την εμφάνισή του σε νυχτερινό κέντρο και την στιγμή που εκείνος κούνησε τον πολυέλαιο που βρισκόταν μπροστά του, αφού γύρισε την πλάτη του, εκείνος έπεσε μπροστά στους θαμώνες του μαγαζιού οι οποίοι διασκέδαζαν.

Ο ίδιος συνέχισε κανονικά την εμφάνισή του και απόδειξη του ότι δεν έχει κόμπλεξ είναι το γεγονός πως αμέσως, αντί να αγχωθεί και να τα χάσει, πήρε το φωτιστικό και προσποιούνταν πως έκανε γυμναστική πάνω στη σκηνή, προκαλώντας γέλιο στους θεατές.