«Μην κοροϊδευόμαστε! Για να ξανά πας Survivor πρέπει να είσαι...» - "Κόλαφος" ο Κώστας Κοκκινάκης

«Την εμπειρία την έζησες, τελείωσε»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μην κοροϊδευόμαστε! Για να ξανά πας Survivor πρέπει να είσαι...» -

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό Μας βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 11/1 ο Κώστας Κοκκινάκης προκειμένου να σχολιάσει το Survivor All Star (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε το χθεσινοβραδινό 10/1 επεισόδιο).

Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης αποκάλυψε μεταξύ άλλων πόσο δύσκολο ψυχολογικά είναι το παιχνίδι και αναρωτήθηκε γιατί κάποιος να θέλει να περάσει τα ίδια για δεύτερη φορά.

Ο ίδιος μάλιστα πριν μερικές μέρες ρωτήθηκε για τις φήμες χωρισμού ανάμεσα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνου Βασάλο και αποκάλυψε πως δεν πρόκειται να ανακοινώσουν κάτι, ενώ ήταν μαζί διακοπές στην Κρήτη πριν από μερικές εβδομάδες.

«Ήμασταν μαζί στην Κρήτη διακοπές, στη μητέρα μου. Δε ξέρω γιατί θα πρέπει να ενδιαφέρει τόσο πολύ τον κόσμο αν ένα ζευγάρι θα παντρευτεί, θα κάνει οικογένεια, ή θα χωρίσει. Και σίγουρα δε θα πάνε να το ανακοινώσουν στην τηλεόραση πρώτα. Είναι προσωπικά πράγματα. Όταν γίνει κάτι, θα το μάθετε τελευταίοι. Πρώτα θα το μάθουν οι ίδιοι» αρκέστηκε να πει (δείτε εδώ το βίντεο).

Οι δηλώσεις του Κώστα Κοκκινάκη για το Survivor

Αυτή τη φορά λοιπόν είπε:

«Κάτι που ίσως ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει είναι ότι το παιχνίδι αυτό είναι ψυχολογικό. Εμείς βλέπουμε δύο ώρες κυρίως τα αγωνίσματα. Η διαβίωση είναι 20 ώρες την ημέρα σε μια καλύβα, να κοιτάζεις τον ουρανό, τη θάλασσα και να σκέφτεσαι τους δικούς σου ανθρώπους. Πρέπει να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο, έναν κολλητό να μιλάς.

Όταν δεν έχεις αυτό περνάει πολύ δύσκολα η μέρα. Θεωρώ λάθος που περσινοί παίκτες που έζησαν εκεί 6 μήνες να ξαναπάνε κατευθείαν να ζήσουν το ίδιο. Είναι πολύ δύσκολο. Θεώρησαν ότι θα είναι στην ίδια ομάδα. Μην κοροϊδευόμαστε… για να ξαναπάς Survivor πρέπει να είσαι ανώμαλος. Την εμπειρία την έζησες, τελείωσε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Κοκκινάκης.