«Σας παρακαλώ λίγο, διαβάστε ιστορία» - Άφωνος ο Γιώργος Λιάγκας με το ξέσπασμα του καλεσμένου του

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Σας παρακαλώ λίγο, διαβάστε ιστορία» - Άφωνος ο Γιώργος Λιάγκας με το ξέσπασμα του καλεσμένου του

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έφυγε την Τρίτη 10/1 από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών (δείτε εδώ την ανακοίνωση της οικογένειάς του για την κηδεία του) και την Τετάρτη 11/1 ο Χρήστος Ζαμπούνης βγήκε στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1 για να μιλήσει για τη ζωή, το έργο και τις σχέσεις του με τα μέλη της οικογένειά του, ως ειδήμων.

Την ώρα, ωστόσο, που εκείνος προσπαθούσε να εξηγήσει ορισμένες καταστάσεις και συνθήκες ο Γιώργος Λιάγκας επενέβη, τον διέκοψε και ως αποτέλεσμα ο ίδιος δεν μπορούσε να ολοκληρώσει με κανένα τρόπο τις προτάσεις του. Έτσι, ξέσπασε δημόσια και άρχισε να φωνάζει, μέχρι που έγινε ο κακός χαμός στον αέρα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος τσακωμός παρατηρείται στη συγκεκριμένη εκπομπή, ωστόσο το τελευταίο διάστημα επικρατούν τα "αλληλοχτυπήματα" με τον Νίκο Μουτσινά (δείτε γιατί ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ είπε ότι λέει βλακείες).

Άφωνος ο Γιώργος Λιάγκας με τον καλεσμένο του

Χ.Ζ.: Αν μου επιτρέπετε να ολοκληρώσω μια σκέψη…

Γ.Λ.: Μα κάνεις κι εσύ ερωτήσεις. Άμα κάνεις ερωτήσεις, θα σου απαντήσω.

«Δεν κάνω πολιτική αποτίμηση, κάνω μια ιστορική αποτίμηση. Στην ιστορία δεν παίρνουμε μια σβήστρα και σβήνουμε και λέμε ότι 100 χρόνια που η Ελλάδα ήταν Βασίλειο, δεν υπάρχει, επειδή είναι ένα θέμα ταμπού», είπε αρχικά ο Χρήστος Ζαμπούνης.

Η παρέμβαση του Τάσου Τεργιάκη, σχετικά με το πώς ήρθε και το πώς έφυγε η συγκεκριμένη δυναστεία από την Ελλάδα, έκανε τον Χρήστο Ζαμπούνη να ανεβάσει τους τόνους: «Σας παρακαλώ λίγο, διαβάστε ιστορία. Θα μου πείτε τώρα για ξένους; Σας παρακαλώ, έχυσαν το αίμα τους. Σας παρακαλώ, σεβαστείτε λίγο την ιστορία της χώρας. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα ανοίξει τι. Είναι μια στιγμή θλίψεως και πένθους».