«Αυτά είναι βλακείες, συγγνώμη» - Εκτός εαυτού ο Νίκος Μουτσινάς με τον Γιώργο Λιάγκα

«Αρχικά, γκιώνη μας»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αυτά είναι βλακείες, συγγνώμη» - Εκτός εαυτού ο Νίκος Μουτσινάς με τον Γιώργο Λιάγκα

Ο κακός χαμός έχει γίνει με την πρεμιέρα του Survivor All Star, καθώς κάθε εκπομπή συζητά για όλα όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής 8/1, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν spoilers για οικειοθελείς αποχωρήσεις από το παιχνίδι.

Αξίζει, όμως, να σημειωθεί πως το ριάλιτι επιβίωσης σημείωσε εξωπραγματικά νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ αναλυτικά τα ποσοστά) και αυτό το γεγονός ήταν κάτι που σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Δευτέρας 9/1 στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Τα αιχμηρά σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για το Survivor All Star

Ο παρουσιαστής του Ant1, με αφορμή τα νούμερα τηλεθέασης του reality επιβίωσης και την εικόνα ορισμένων παικτών ως προς τα σώματά τους, είπε: «Χθες έκανε 40% τηλεθέαση, περίμενα λίγο λιγότερο. Να δούμε πού θα κάτσει την άλλη βδομάδα. Αν κάτσει πάνω από 20% – για να μην τρελαίνονται όλοι – θα είναι επιτυχία. Να δούμε πόσο % θα χάσει τώρα που μπαίνουν όλα τα κανάλια στην prime time με χτισμένα προγράμματα».

«Έκαναν ένα λάθος. Το Survivor έχει και λίγο sexiness μέσα. Δηλαδή καθόμαστε εμείς εδώ ντάλα χειμώνα και βλέπουμε σέξι αγόρια και κορίτσια, καλοσχηματισμένα αθλητικά σώματα, μαυρισμένα. Και τώρα μπήκαν όλοι στην αρχή με τις κοιλίτσες τους, τα παχάκια τους, άσπροι-άσπροι και τα λοιπά. Ακόμα δεν είναι σέξι το όλο πρόγραμμα» σχολίασε στη συνέχεια.

Η απάντηση "κόλαφος" του Νίκου Μουτσινά

Τι το ήθελε, όμως; Ο Νίκος Μουτσινάς "πιάστηκε" από τα λόγια του και με τη σειρά του θέλησε να δώσει την απάντησή του σε όσα ανέφερε ο παρουσιαστής του αντίπαλου καναλιού, χαρακτηρίζοντας μέχρι και ως βλακείες τα λεγόμενά του, κατά την εκπομπή του, Καλό Μεσημεράκι στο ΣΚΑΪ.

«Αλήθεια τα είπε αυτά; Ψάχνω τη λέξη… δε μου ‘ρχεται. Αυτά είναι βλακείες, συγγνώμη. Αυτά μην τα λέτε, μην τα λέτε. Δηλαδή τόσα είχατε να σχολιάσετε από το επεισόδιο και σχολιάζετε ότι έχουν πάει με τις κοιλίτσες τους; Αλήθεια; Κάνουμε ακόμα αυτό ε;», είπε χαρακτηριστικά.

Και έπειτα συμπλήρωσε: «Αρχικά, γκιώνη μας η κοιλιά. Και επίσης οι άνθρωποι έχουν πει ότι είναι σαν στρατηγική ότι τρώνε σαν να μην υπάρχει αύριο, γιατί δεν υπάρχει αύριο με το που θα φτάσουν εκεί, για να μπορούν να έχουν αποθέματα και να μπορεί να γίνει πολύ σέξι προς το τέλος, Γιώργο μου».