«Αισθάνεται λυτρωμένος μετά από το βάρος της...» - Η αποκάλυψη του Γιάννη Πουλόπουλου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Όλα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Αισθάνεται λυτρωμένος μετά από το βάρος της...» - Η αποκάλυψη του Γιάννη Πουλόπουλου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Το πρωί της Τετάρτης (11/1) στην πρωινη εκπομπή «Super Κατερίνα» έγινε μια παοκάλυψη για τον Πέτρο Φιλιππίδη, από τον Γιάννη Πουλόπουλο. Ο γνωστός ηθοποιός που πριν από λίγες μέρες βρέθηκε στα δικαστήρια για την διαμάχη που υπάρχει με την Λένα Δροσάκη, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους (δείτε εδώ τα όσα είπε η τελευταία) έγινε θέμα συζήτησης και αποκαλύφθηκαν οι νέες εξελίξεις μετά την απολογία του.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης υποστήριξε στο δικαστήριο ότι δεν έχει βιάσει ποτέ καμία γυναίκα και έδωσε τη δική του εκδοχή για τις κατηγορίες. Αναφέρθηκε στους Σπύρο Μπιμπίλα, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους συνέχισε την απολογία του ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, στην κατάθεσή του στο δικαστήριο, εξέφρασε το παράπονό του για τον Σπύρο Μπιμπιλα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Θέλει να λέει ότι είναι φίλος μου. Να μην αναφερθώ στο πώς έχει μιλήσει για την πρώτη καταγγέλουσα και τη μητέρα της! Ήρθε εδώ και είπε κουτσομπολιά.

Τρεις μέρες πριν γίνει όλο αυτό ήταν στο σπίτι μου, έτρωγε και κοιμόταν. Όλοι αυτοί που είναι εδώ πίσω έχουν έρθει σπίτι μου, τους έχω ταΐσει, τους έχω φιλοξενήσει. Δεν είμαι ανώμαλος, δεν είμαι βιαστής. Θα το λέω και θα το ξαναλέω. Οι γυναίκες με αγάπησαν. Δεν θα δεχόμουν ποτέ να βρεθώ ερωτικά με μια γυναίκα που δεν θα ήθελε να βρεθεί μαζί μου.

Το θεωρώ υποτιμητικό. Ο κανονικός κόσμος δεν ασχολείται. Αυτοί που πάνε έξι η ώρα με το λεωφορείο στη δουλειά. Όχι αυτοί που έρχονται κάθε μέρα εδώ στο δικαστήριο. Τι είναι αυτοί; Την πτώση και την καταστροφή του Φιλιππίδη;».

Η αποκάλυψη του Γιάννη Πουλόπουλου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Περίπου 8 ώρες διήρκησε η απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη τη Δευτέρα και πλέον, αναμένεται η πρόταση του εισαγγελέα την Παρασκευή για την ενοχή του ή την αθώωση του.

Ποια είναι όμως η κατάσταση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την απολογία του;

‘Όπως ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος: «Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, υπάρχει πολύ μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα της δίκης, παρόλα αυτά, αισθάνται λυτρωμένος γιατί έδιωξε το βάρος της σιωπής, 2 ετών. Η γυναίκα του υπήρξε πάντα στυλοβάτης της οικογένειας και του ίδιου».

Για το αν έχει δεχτεί τηλεφωνήματα συμπαράστασης από συναδέλφους, αποκάλυψε ο δημοσιογράγος: «Πέρα από την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που μιλούν τακτικά μαζί του και πέρα από τους συναδέλφους και στη γειτονιά και στο χωριό του, έχει δεχθεί συμπαράσταση».