«Δεν έχω μετανιώσει που...» - Η εξομολόγηση της Άννα Μαρίας Παπαχαραλάμπους για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Μίλα τώρα, όχι πολύ μετά»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν έχω μετανιώσει που...» - Η εξομολόγηση της Άννα Μαρίας Παπαχαραλάμπους για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Το πρωί της Δευτέρας 9/1 ολοκληρώθηκε η απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη και έξω από το δικαστήριο βρέθηκαν πιασμένες χέρι χέρι η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Λένα Δροσάκη και Πηνελόπη Αναστασοπούλου σαν μία γροθιά.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο δικαστήριο στην πρώτη και στην τελευταία ηθοποιό, σοκάροντας με τις δηλώσεις του (δείτε εδώ ολόκληρη την απολογία), ωστόσο την ίδια στιγμή που εκείνος απολογούνταν, μία συνέντευξη της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους προβλήθηκε στο Mega Καλημέρα, με την ίδια να μιλά για την επιλογή της να "ανοιχτεί" για όσα έζησε εξαιτίας του κατηγορούμενου.

Η εξομολόγηση της Άννα Μαρίας Παπαχαραλάμπους για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Η Παπαχαραλάμπους δεν είναι καν μάρτυρας! Τι είπε; Ότι κατουρούσα στο νιπτήρα! Δικάστε με γι' αυτό!», είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης αναφερόμενος στην Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους που βρίσκεται κάθε μέρα στη δικαστική αίθουσα και ήταν από τις πρώτες γυναίκες που έκαναν καταγγελία σε βάρος του.

«Η Αναστασοπούλου είπε ότι έβαλα τα χέρια μου στο παντελόνι μου και αυτοϊκανοποιούμουν κι αυτή έφυγε λέγοντας πως πάει στον φίλο της κι εγώ είπα "α, εντάξει". Με την κυρία Αναστασοπούλου δεν υπήρξε ποτέ θέμα ερωτικό! Μια φορά στο καμαρίνι, της είχα ζητήσει να μου περάσει στο κομπιούτερ κάποια τραγούδια. Είναι μια δυναμική γυναίκα, θα μπορούσε να αντιδράσει. Όλα στο θέατρο ακούγονται. Δεν ακούστηκε ποτέ ότι είμαι βιαστής. Δυσαρεστήθηκε μια φορά και το έγραψε στο Facebook, γιατί θεώρησε ότι πήγαμε να ανεβάσουμε μια παράσταση που τα δικαιώματα τα είχε αγοράσει ο παραγωγός που είχα στο Μουσούρη. Τα είχε πληρώσει τα δικαιώματα. Αυτό το έργο πήγε να το ανεβάσει άλλος παραγωγός στο θέατρό του και ενημερώθηκε ότι τα δικαιώματα είναι κρατημένα. Ανεβαίνει το έργο και πήγε η υπεύθυνη για τα δικαιώματα και έκανε ασφαλιστικά μέτρα. Και η κυρία Αναστασοπούλου τα έβαλε μαζί μου».

Η ηθοποιός (δείτε εδώ την διαφορά ηλικίας με τον πρώην της, Φάνη Μουρατίδη), λοιπόν, αναφέρθηκε στον λόγο που επέλεξε να αποκαλύψει την αλήθεια για τον συνάδελφό της, αλλά δεν στάθηκε μόνο εκεί και απάντησε και για τον πρώην σύζυγό της, για την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει μαζί, αλλά και για την καριέρα της γενικότερα.

«Επαγγελματικά η επιτυχία στο ξεκίνημα μου με επηρέασε, τότε οι ηθοποιοί της τηλεόρασης ήταν παρακατιανοί. Η επιτυχία στην τηλεόραση μου κόστισε στο θέατρο για ένα διάστημα, γιατί μας θεωρούσαν πιο δεύτερους. Με τον Απόστολο Γκλέτσο δεν μπορούσαμε να περπατήσουμε στο δρόμο την εποχή των Ψίθυρων Καρδιάς, κάποιες φορές θέλαμε συνοδεία», είπε αρχικά.

Σχετικά με τον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη με τον οποίο έχει αποκτήσει δυο γιους, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δήλωσε: «Δεν έχουμε αντιζηλίες ή ανταγωνισμό, υπάρχει μεγάλη κατανόηση όμως. Ήμουν ένας άνθρωπος ανεξάρτητος και η συγκατοίκηση στην αρχή με τον Φάνη Μουρατίδη μου φαινόταν περίεργη.

Το Μaestro είναι μια άρτια δουλειά, ο Φάνης είναι πάντα κάλος, λάμπει όταν το περιβάλλον είναι τόσο καλά δομημένο. Η εξωτερική εμφάνιση είναι τυχαία, χαίρομαι για κάποια καλά που έχω, μεγαλώνω και ωριμάζει η εικόνα. Σκέφτομαι, πλησιάζω και στα 50, αν δω ότι κάτι είναι πολύ χάλια, μπορεί να τα διορθώσω».

Αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είπε: «Δεν έχω μετανιώσει που μίλησα για τον Πέτρο Φιλιππίδη, δίνεις ένα παράδειγμα, ότι μπορείς να μιλήσεις. Μίλα τώρα, όχι πολύ μετά, μην περιμένεις».