«Είναι ντροπιαστικά τα όσα είπε» - Δεν άντεξε η Φωτεινή Πετρογιάννη και τα είπε έξω απ' τα δόντια για τον Γιάννη Μόρτζο

Στο αέρα της εκπομπής

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Είναι ντροπιαστικά τα όσα είπε» - Δεν άντεξε η Φωτεινή Πετρογιάννη και τα είπε έξω απ' τα δόντια για τον Γιάννη Μόρτζο

Το πρωί της Τετάρτης (11/1) στην πρωινή εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκαν οι δηλώσεις από την συνέντευξη του Γιάννη Μόρτζου. Ο γνωστός ηθοποιός που πρόσφατα είχε μιλήσει για ένα διάσημο ηθοποιό και το "άδειασε" (δείτε εδώ ποιος και τον λόγο) έκανε λόγο στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την κατάσταση που επικρατεί και οι δηλώσεις του αυτές έκαναν την Φωτεινή Πετρογιάννη να "εκραγεί".

Πριν από μερικές μέρες και συγκεκριμένα το πρωί της Δευτερας (9/1) να υπενθυμίσουμε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης, παραβρέθηκε στο δικαστήριο ώστε να απολογηθεί για πρώτη φορά ενώπιον των δικαστών για τις καταγγελίες για βιασμό και απόπειρα βιασμού.

Ο ίδιος, λοιπόν, την ώρα που μιλούσε στους αρμόδιους για όλα όσα κατηγορείται αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους κατηγορώντας την πως δεν είναι καν μάρτυρας, ωστόσο στη συνέχεια μίλησε και για την Μαριάννα Τουμασάτου και την Εβελίνα Παπούλια στην προσπάθειά του να διαψεύσει τα λεγόμενά τους. Το όνομα της πρώτης, βέβαια, δεν έχει ακουστεί ιδιαίτερα όλο αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα ο κόσμος που βρέθηκε εκεί, αλλά και όσοι παρακολουθούν την δίκη όλη αυτή την ώρα, να απορούν.

«Θα μου πει η κυρία Τουμασάτου τι είμαι και η φίλη της πρώτης καταγγέλλουσας που ήρθε εδώ; Είμαι άπιστος, ναι. Βιαστής δεν είμαι. Είμαι νευρικός κ.λπ Δεν έχω βρίσει ποτέ. Ο γιος μου το καλοκαίρι δούλεψε γκαρσόνι και το έκανε και πολύ καλά μάλιστα. Είναι μέσα στους 10 καλύτερους νέους ηθοποιούς. Από αυτά που έβγαλε μου έστελνε και εμένα 10 ευρώ για να φάω κάτι παραπάνω. Ξέρετε τι είναι η φυλακή; Ερχόμουν με χειροπέδες και οι μόνοι που νοιάζονταν για μένα, γιατί ήξεραν που πάω ήταν οι φρουροί στην κλούβα. Η φυλακή σου σταματάει το μυαλό, λιώνεις. Η γυναίκα αυτή που δεν της ήμουν πιστός ερχόταν το πρωί στη φυλακή στην Τρίπολη για να μου φέρει αυτά τα 10 ευρώ του γιου μου. Μας τελείωσαν, κυρία πρόεδρε, δεν έχουμε να φάμε, μας κατέστρεψαν…», είπε έντονα φορτισμένος και ξέσπασε σε κλάματα.

«Όσα αυτοκίνητα και να είχα εγώ δεν βίαζα, δεν τους βγαίνει…Ακούστηκε ότι είχα ένα αυτοκίνητο τόσο διαστημικό που δεν μπορούσε να βρει το πόμολο της πόρτας να ανοίξει.. Έρχεται η κυρία Παπούλια και λέει αυτά που λέει. Μιλάγαμε για δουλειά μέχρι το 2019. Την ενδιέφερε πολύ η δουλειά που της είχα προτείνει, θα την σκηνοθετούσα. Αυτό που έρχονται όλοι και σε όλους έχει δείξει τα γεννητικά μου όργανα; Θα μου πεις εδώ σε λένε βιαστή αυτό σε ενοχλεί; Όλα με ενοχλούν», ανέφερε - δείτε την κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια.

Η στιγμή που η Φωτεινή Πετρογιάννη δεν άντεξε να ακούει τον Γιάννη Μόρτζο

Έξω φρενών έγινε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» η Φωτεινή Πετρογιάννη. Η δημοσιογράφος δεν άντεξε και ξέσπασε με όσα άκουσε να λέει ο ηθοποιός Γιάννης Μόρτζος για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις καταγγέλλουσες.

«Είναι ντροπιαστικά τα όσα είπε ο κύριος Μόρτζος και νομίζω ότι τον ακούμε τα τελευταία δύο χρόνια να κάνει ντροπιαστικές δηλώσεις. Είναι πάγια η θέση του και θα έπρεπε τουλάχιστον και εκείνος να σεβαστεί το ότι υπάρχει σε εξέλιξη ένα δικαστήριο και μια απόφαση, η οποία μπορεί και να δικαιώσει τις συγκεκριμένες γυναίκες.

Δεν μας έχει πει ο κύριος Μόρτζος ποιο πιστεύει ότι είναι το κίνητρο αυτών των γυναικών για να εκδικηθούν τον Πέτρο Φιλιππίδη. Γιατί το ακούμε και μας βγάζει από τα ρούχα μας. Ποιο είναι το κίνητρο αυτών των γυναικών να εκδικηθούν τον Πέτρο Φιλιππίδη; Για ποιο λόγο τον μισούσαν;», είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη.