«Έρχεται ένα νέο...»: "Παγωτό" η Δανάη Μπάρκα με το spoiler του Γεωργίου για την "Γη της Ελιάς"

Τι θα γίνει;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Έρχεται ένα νέο...»:

Το πρωί της Τετάρτης (11/1) στην πρωινή εκπομπή «Πάμε Δανάη» μέσα από το παιχνίδι που παίζουν καθημερινά και καλούν διάφορους καλλιτέχνες, ηθοποιούς και παρουσιαστές, όπως με τον Γιώργο Λιανό (δείτε εδώ την χιουμοριστική στιγμή) έμαθαν κάποια συγκλονιστικά νέα για την καθημερινή σειρά "Γη της Ελιάς".

Η Δανάη Μπάρκα γνωστή για την αγάπη που έχει για την καθημερινή σειρά του Mega πήρε τηλέφωνο τον Ανδρέα Γεωργίου και τον "έψηνε" να της δώσει ένα spoiler για το επερχόμενο επεισόδιο που θα δούμε την Κυριακή 15/11. Η παρουσιάστρια μόλις το άκουσε έμεινε "παγωτό".

Το Spoiler του Ανδρέα Γεωργίου στην Δανάη Μπάρκα για την "Γη της Ελιάς"

Ο Ανδρέας Γεωργίου σε μία… απρόσμενη τηλεφωνική συνομιλία με την Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε τις εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Γη της Ελιάς»! Η Δανάη έκανε βιντεοκλήση στον Ανδρέα και... εκείνος αμέσως απάντησε και μίλησε για τα νέα επεισόδια της σειράς!

Ο σκηνοθέτης της σειράς, είπε πως θα δούμε ένα νέο ειδύλλιο στην Μάνη να ξετυλίγεται και όλα αυτά θα γ΄νουν στα νέα επεισόδια, δηλαδή πολύ σύντομα.

«Θα μας συνταράξουν διάφορα γεγονότα και αυτή και την επόμενη εβδομάδα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι έρχεται ένα ειδύλλιο αυτή τη βδομάδα που θα μας ξαφνιάσει. Έρχεται από το πουθενά και δεν το περιμένουμε. Έτσι θα μπούμε και σε ένα θέμα που είναι ωραίο να υπάρχει», είπε χαρακτηριστικά ο Αντρέας Γεωργίου.

Η Δανάη τον ρώτησε για την εξέλιξη της δραματικής σειράς εντελώς "χύμα" και του είπε όλο προσμονή, ότι θέλει να πάει ακόμη δύο χρονιές και όσο γίνεται γενικά, διότι της αγαπά πολύ αυτή την σειρά

Πιο συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα είπε χαρακτηριστικά: "Θα πάει η «Γη της Ελιάς» και του χρόνου;"!

«Εγώ θέλω να πάει και 3η και 4η σεζόν άμα γίνεται», δήλωσε ο σεναριογράφος και ηθοποιός.