«Φταίει η Φαίη Σκορδά που...» - Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ

Της το κρατάει μανιάτικο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Φταίει η Φαίη Σκορδά που...» - Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ

Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή του STAR, Breakfast at Star, το πρωί της Τετάρτης 11/1, και, όπως αποκάλυψε και η ίδια, μάλλον, θα είναι η τελευταία της. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός αποκάλυψε πως αιτία γι' αυτό στάθηκε η Φαίη Σκορδά, με την οποία το τελευταίο διάστημα παρεξηγήθηκαν και υπήρχε αρκετά μεγάλη ένταση μεταξύ τους (δείτε εδώ από που ξεκίνησαν όλα).

Στην πιο πρόσφατη συνέντευξή της η ίδια είχε δηλώσει για την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της στο πλατό, αναφερόμενη στα νούμερα τηλεθέασης, που έχει φτάσει στο απροχώρητο η κατάσταση με τις χυδαιολογίες και τα λοιπά, σύμφωνα πάντα με εκείνη:

Γιατί η Φαίη Σκορδά ευθύνεται για την τελευταία συνέντευξη της Μαρίας Ιωαννίδου

«Το λέω γι’ αυτούς που θέλουν να κάνουν τηλεθέαση χυδαιολογώντας. Η Σκορδά με κατηγόρησε, κάτι είπε. Κατηγορούμε τους ανθρώπους επειδή μεγαλώνουν; Παιδιά, είναι γελοίο. Όλοι θα μεγαλώσουν, κι ας μεγαλώσουν έτσι. Για την κυρία Γραμμέλη αδιαφορώ».

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν θέλει να εξηγήσει πως ακριβώς την έχει επηρεάσει όλο αυτό το ζήτημα με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, ωστόσο ζητά από τον κόσμο και τους δημοσιογράφους να σεβαστούν την απόφασή της και στη συνεχεια να φέρθηκε στη κηδεία της, αλλά και στον Φρέντυ Γερμανό.

«Είναι η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη που δίνω και σε αυτό με επηρέασε πάρα πολύ αρνητικά η Φαίη Σκορδά. Μη με ρωτήσεις γιατί, είναι θέμα μυαλού. Κοντεύω 50 χρόνια στο κουρμπέτι, σεβαστείτε το. Κάτι συμβαίνει για να είμαι τόσα χρόνια, πάνω από 45 χρόνια είμαι στο κουρμπέτι, από 6 ετών. Δεν μου μιλάει πια ο Φρέντυ Γερμανός, δεν έρχεται στα όνειρά μου. Αισθανόμουν στον συγκεκριμένο καναπέ που έφυγε ο Φρέντυ Γερμανός μια δόνηση.

Σταμάτησα να κάνω χιούμορ γιατί δεν το αντιλαμβάνονται. Την τελευταία μου μέρα θα την περάσω με το σκυλάκι μου και τον Δημήτρη. Θα κάνουμε διάφορα. Στην κηδεία μου θα έρθει όλη η Ελλάδα. Θα είμαι ντυμένη με τη γούνα μου, κυρία θα φύγω», είπε χαρακτηριστικά.