Με τσάντες γεμάτες από ματσάκια με λεφτά: Το νέο trailer των Ράδιο Αρβύλα με την Εύα Καϊλή

Η ημερομηνίας και οι μέρες προβολής!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Με τσάντες γεμάτες από ματσάκια με λεφτά: Το νέο trailer των Ράδιο Αρβύλα με την Εύα Καϊλή

Οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν στις τηλέοπτικές μας οθόνες, πιο ανανεωμένοι από ποτέ! Εκτός από την σατηρική εκπομπή, ξεκινά και η εκπομπή του Ηλία Ψινάκη με την Αννίτα Πάνια (δείτε εδώ το trailer).

Οι Ράδιο Αρβύλα από νωρίς το πρωί της Τρίτης (10/1) έχουν δημοσιεύει το νέο trailer, της ανανεωμένης του εκπομπής και τους είδαμε σε έναν ρόλο, πιο αλά... Εύα Καϊλή, με τα βαλιτσάκια τους και τα κουστούμια τους. Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη ανέβασε στους λογαριασμούς της εκπομπής στα κοινωνικά δίκτυα το νέο trailer.

Οι λεπτομέρειες του νέου trailer των Ράδιο Αρβύλα με την Εύα Καϊλή

Οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν στις οθόνες, μετά από μια μεγάλη σε διάρκεια ανάπαυλα λόγω του Μουντιάλ στο Κατάρ. Η σατιρική εκπομπή επανέρχεται στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 στις 16 Ιανουαρίου και η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη δείχνει έτοιμη για δυναμικό come back.

Μάλιστα, στους λογαριασμούς της εκπομπής στα social media «ανέβηκε» το νέο τρέιλερ, το οποίο έχει έμπνευση από το QatarGate, την υπόθεση διαφθοράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Σε αυτό οι Ράδιο Αρβύλα δωροδοκούν ο ένας τον άλλο με φόντο το Ευρωκοινοβούλιο, ενώ στο τέλος ακούγεται να λέει ο Αντώνης Κανάκης: «Σταματήστε, σταματήστε. Είναι συγκινητικό... Το μεγαλείο της ευρωπαϊκής δημοκρατίας».

Θυμίζουμε ότι η Εύα Καϊλή έχει προφυλακιστεί για σκάνδαλο δωροδοκίας στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Η πολιτικός από τη Θεσσαλονίκη έχει απολογηθεί αλλά οι εξηγήσεις της δεν άρεσαν στον εισαγγελέα του Βελγίου.

Μπορεί η πολιτικός να πήρε κουράγιο από τη συνάντηση με το παιδί της, σε κάθε περίπτωση έχει μεγάλη μάχη μπροστά της να δώσει και πιο συγκεκριμένα με νέες πληροφορίες, που παραχώρησε ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 την Τρίτη 10/1 έγινε γνωστό, πως παρατείνεται η αγωνία της.

«Αύριο θα εμφανιστούν μόνο ο πατέρας της κυρίας Καϊλή και η σύντροφός του οι οποία θα μάθουν από κοντά για ποιο λόγο θα απολογηθούν, σύμφωνα με τη βελγική νομοθεσία… Δεν ξέρουμε για ποιο λόγο τους καλούν.

Αορίστως αναβλήθηκε και υπάρχει πληροφορία που δεν είναι βέβαιη, 19 Ιανουαρίου να είμαστε στις Βρυξέλλες για να γίνει πάλι δικαστήριο. Έχουμε ελπίδες γιατί όταν έγινε το προηγούμενο δικαστήριο, ο ανακριτής είπε ότι για την κατηγορία της δωροδοκίας δεν έχω στοιχεία για να την στηρίξω σε βάρος της κυρίας Καϊλή.

Ούτε την έχω βρει πουθενά να συμμετέχει σε εγκληματική οργάνωση μετά από ένα χρόνο παρακολούθηση φυσική και με τεχνικά μέσα», είπε ο δικηγόρος της Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.