«Για να κερδίσω τι;» - Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής απέρριψε την πρόταση για το Survivor

«Για ποιον λόγο να κακοπερνάω για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα;»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Για να κερδίσω τι;» - Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής απέρριψε την πρόταση για το Survivor

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε το βράδυ της Τρίτης 10/1 ένας πολύ γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις προτάσεις που έχει δεχθεί να συμμετάσχει σε διάφορα reality, όπως για παράδειγμα στο Survivor (δείτε εδώ το αποψινό 11/1 τρέιλερ) αλλά και για την πρόσφατη παρεξήγησή του με τον Νίκο Μουρατίδη.

«Δεν έχει κάνει τίποτα, προσπαθεί χρόνια, έχει φωνή αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Υπάρχουν πάρα πολλοί άχρηστοι που δεν χρειάζονται», είχε πει χαρακτηριστικά ο τελευταίος για τον τραγουδιστή (δείτε εδώ το βίντεο).

Ποιος τραγουδιστής είπε όχι στο Survivor

«Μου είχε γίνει πρόταση για το Survivor πριν από 2 χρόνια, αν θυμάμαι καλά. Είμαι ο πλέον ακατάλληλος για κάτι τέτοιο, δεν το ‘χω καθόλου. Για ποιον λόγο να κακοπερνάω για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα; Για να κερδίσω τι;» αναφέρει αρχικά.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να τον δούμε στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής ενός μουσικού reality, απάντησε: «Δεν μου αρέσει να κρίνω, δεν είναι του χαρακτήρα μου. Θα ένιωθα πολύ άβολα αν έπρεπε να κρίνω κάποια νέα παιδιά, που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα καλούνται να δείξουν το ταλέντο τους, γνωρίζοντας πόσο άγχος και τρακ έχουν».

Κλείνοντας, ο τραγουδιστής ρωτήθηκε για την πρόσφατη «κόντρα» του με τον Νίκο Μουρατίδη, μετά τα σχόλια του τελευταίου γύρω από το όνομά του. «Γι’ αυτό δεν θα μιλήσω. Δεν έχω επικοινωνήσει ποτέ με τον κύριο Μουρατίδη. Δεν γνωριζόμαστε. Μακάρι να ‘ρθει η στιγμή που θα τα πούμε από κοντά και θα ‘ναι όλα καλά» απάντησε.

Ο λόγος για τον Χρήστο Μενιδιάτη!