My Style Rocks: Η πιο stylish πρόκληση ξεκινά και επίσημα - Η κριτική επιτροπή και η παρουσίαση

Πότε θα γίνει η πρεμιέρα;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(skai.gr)
(skai.gr)

Όλον αυτόν τον καιρό ακούγαμε διάφορα για το My Style Rocks, σχετικά με την κριτική επιτροπή, που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το ανακοίνωσε εδώ και μια εβδομάδα (δείτε εδώ την ανάρτηση της) και την παρουσίαση. Επιπλέον να μην ξεχνάμε ότι το ριάλιτι μόδας θα είναι ανανεωμένο όσο δεν πάει, με διαφορετικούς κανονισμούς και το χρυσό έπαθλο φυσικά για την νικήτρια του διαγωνισμού.

Να υπενθυμίσουμε ότι την θέση της παρουσίασης έχει αναλάβει η Κατερίνα Καραβάτου και έχοντας βρεθεί καλεσμένη στο Καλό Μεσημεράκι με μια τεράστια ανθοδέσμη στα χέρια, η ίδια έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, σχετικά με την παρουσίαση του My style rocks, την οποία και έχει αναλάβει.

«Μας σύστησε αυθεντικές προσωπικότητες που έκαναν αίσθηση στο χώρο της μόδας και όχι μόνο. Το MY STYLE ROCKS, η πιο stylish ψυχαγωγική εκπομπή, επιστρέφει στον ΣΚΑΪ, ανατρεπτική όπως πάντα, με φρέσκιες ιδέες και πρόσωπα που διαθέτουν στυλ, άποψη και φαντασία!

Το στυλ θα ροκάρει ξανά στις οθόνες μας και η Κατερίνα Καραβάτου θα το απογειώσει με την επιστροφή της στην τηλεόραση. Δυναμική προσωπικότητα και συνάμα συναισθηματική, με διεισδυτική αντίληψη και ευθύτητα, η δημοφιλής παρουσιάστρια θα βρίσκεται καθημερινά στον ΣΚΑΪ για να ενισχύσει την ψυχαγωγική, απογευματινή ζώνη του σταθμού, φέρνοντας μαζί της την πολύχρονη τηλεοπτική εμπειρία της και όλα όσα την έχουν κάνει ξεχωριστή και αγαπητή.

Η Κατερίνα θα μας συστήσει τις διαγωνιζόμενες που θα κυνηγήσουν το όνειρό τους, σε ένα project που τολμά να αναδείξει το διαφορετικό και δίνει την ευκαιρία για μια καριέρα στο χώρο της μόδας. Είναι το πρόσωπο που θα βρίσκεται στο πλευρό τους, και με την αμεσότητά που τη χαρακτηρίζει θα τις βοηθήσει να ξεδιπλώσουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που τις κάνουν μοναδικές.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που το νέο μου αυτό ξεκίνημα γίνεται μέσα από ένα τόσο δημοφιλές σόου στον ΣΚΑΙ και μου δίνεται ηδυνατότητα να παρουσιάσω κάτι εντελώς διαφορετικό απ’ όσα έχω κάνει μέχρι τώρα! Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και να γεμίσουμε τα απογεύματα των τηλεθεατών με στυλ, άποψη, προκλήσεις και χαρά!» δηλώνει η ίδια για αυτό το νέο ξεκίνημα», γράφει η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το My style rocks.

Η ανακοίνωση του My Style Rocks και οι λεπτομέρειες του ριάλιτι

Η πιο stylish ψυχαγωγική εκπομπή επιστρέφει στον ΣΚΑΪ ανανεωμένη και πιο fashion forward από ποτέ, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 17.00.

Η Κατερίνα Καραβάτου θα υποδεχτεί στο πλατό εννέα διαγωνιζόμενες με προσωπικό στυλ, δυναμισμό, και άποψη, που θα πρέπει να αποδείξουν στην κριτική επιτροπή ότι είναι fashion experts!

Η επίσημη φωτογραφία της Καραβάτου στο ριάλιτι μόδας

Τρεις κορυφαίες προσωπικότητες από το χώρο της μόδας, ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης που παραμένει σταθερή αξία για το My Style Rocks, θα αξιολογούν τις επιλογές των διαγωνιζόμενων και θα τις εμπνέουν για να εξελίξουν το στυλ τους.

Η επίσημη κριτική επιτροπή του φετινού My Style Rocks

Κάθε μέρα για τις διαγωνιζόμενες θα είναι και μία νέα πρόκληση αφού θα πρέπει να επιμελούνται τις εμφανίσεις τους, σύμφωνα με διαφορετικά concept. Στο τέλος του κάθε κύκλου εμφανίσεων θα παρακολουθούμε το gala, που αποτελεί και τη μεγαλύτερη πρόκληση της διαδικασίας.

Εκεί θα αναδεικνύεται η νικήτρια του κύκλου, που θα κερδίζει το έπαθλο των 2.500 ευρώ και θα αποχωρεί η παίκτρια με τη χαμηλότερη βαθμολογία. Σε κάθε νέο κύκλο εμφανίσεων, μια fashionista θα κάνει την είσοδό της προσπαθώντας να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Αυθεντικές προσωπικότητες με άποψη και φαντασία στη μόδα, έρχονται για να ροκάρουν με το στυλ τους, κάθε απόγευμα στον ΣΚΑΪ.