«Τουλάχιστον όταν κοιμάσαι δε πονάς...» - Η νέα συγκλονιστική ανάρτηση του Γιώργου Δασκαλάκη μέσα από το νοσοκομείο 

Το μήνυμά του για την μάχη με τον καρκίνο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Facebook / Giorgos Daskalakis
Facebook / Giorgos Daskalakis

Τη δική του μάχη με τον καρκίνο δίνει τον τελευταίο καιρό ο Γιώργος Δασκαλάκης, ο οποίος συνεχώς ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους για τα νεότερα της υγείας του ενώ μοιράζεται και διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς του (δείτε εδώ τι είπε η σύντροφός του).

«Δεν είμαι τόσο δυνατός, είναι δύσκολο αυτό το πράγμα. Έρχονται στιγμές που λυγίζεις, άλλες στιγμές όμως λες θα σε κερδίσω, του χρόνου θα τραγουδάω, θα κάνω πράγματα. Πολλές φορές σκέφτομαι γιατί σε εμένα όλα. Μιλούσα με τον κουμπάρο μου τον Νάσο (Γουμενίδη), από τον Απρίλιο του έλεγα δεν νιώθω καλά, νιώθω ατονίες, είχα βγάλει κάτω από τη μασχάλη μου ένα πράγμα σαν σπυράκι.

Έλεγα στην σύντροφό μου τότε, "έβγαλα ένα σαν σπυράκι" και πολλές φορές σε τέτοια πράγματα δεν δίνουμε σημασία. Ένιωθα ότι με πονούσε το σπυράκι, ότι ήταν βαθύ. Εάν μήνα πριν τα γενέθλιά μου, τον Ιούνιο, έφτασα να βγάζω φλέγμα, να μην έχω όρεξη να φάω, να χάνω κιλά και να νιώθω πως δεν είμαι καλά. Την ώρα που τραγουδούσα πλέον καθόμουν σε σκαμπό και κάποια στιγμή έπεσα κάτω. Και να μου λένε όλοι "πάμε στο νοσοκομείο" και εγώ να λέω "όχι"», είχε εξομολογηθεί πρόσφατα για τον δύσκολο αγώνα που αντιμετωπίζει.

Το πρωί μάλιστα της Τετάρτης 11/1 ο τραγουδιστής δημοσίευσε στους λογαριασμούς του στα social media μια ανατριχιαστική φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε στο νοσοκομείο την ώρα της χημειοθεραπείας.

Η νέα ανάρτηση του Γιώργου Δασκαλάκη μέσα από το νοσοκομείο

«Καλημέρα Αγάπες μου!!! Πολύχρωμα και Έντονα...Τουλάχιστον όταν κοιμάσαι λιγάκι από τη χημεία που παίρνει το σωματάκι μας δεν πονάς... Οι συναγωνιστές της μάχης με το Θηρίο γνωρίζουν πολύ καλά τι εννοώ!!! Και να έχεις και ένα χεράκι πάνω στο κορμί σου να σε αγγίζει και να σε χαϊδεύει όπως κάνει το κοριτσάκι μου ο ΑΓΓΕΛΟΣ μου!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!! ΑΜΗΝ» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Γιώργος Δασκαλάκης.

Καλημέρα Αγάπες μου!!! Πολύχρωμα και Έντονα... Τουλάχιστον όταν κοιμάσαι λιγάκι από τη χημεία που παίρνει το σωματάκι...

Posted by Giorgos Daskalakis B on Wednesday, January 11, 2023