Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη με την αποκάλυψη του Ουγγαρέζου - Μπαίνει στο Survivor All Star o...

Τα έβγαλε όλα στη φόρα ο Δημήτρης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη με την αποκάλυψη του Ουγγαρέζου - Μπαίνει στο Survivor All Star o...

Χαμός έχει γίνει ήδη με το Survivor All Star (δείτε εδώ το αποψινό 11/1 τρέιλερ) και ήδη όλες οι εκπομπές μιλούν για αυτό, με τα spoilers να πηγαίνουν σύννεφο! Μια από τις εκπομπές λοιπόν που ασχολείται εκτενώς με το ριάλιτι επιβίωσης είναι αυτή της Ελένης Μενεγάκη, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να είναι εκείνος που κάνει τις αποκαλύψεις.

Βέβαια, αυτό είναι κάτι που έχει ενοχλήσει αρκετά τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος δεν δίστασε χθες να το σχολιάσει μέσα από την εκπομπή του.

«Μπορώ να πω κάτι; Απευθύνομαι τώρα στις υπόλοιπες εκπομπές στα υπόλοιπα κανάλια. Για ποιον λόγο θέλετε όλοι να λέτε spoiler για το Survivor, που είναι της καναλάρας; Έκατσα εγώ να κάνω spoiler για το Maestro; Για τον Σασμό; Για το Κόκκινο Ποτάμι; Έκανα spoiler; Όχι, μην κάνετε ρε παιδιά.

Αφού θέλετε, γιατί δεν κάνετε spoiler για άλλες εκπομπές του σταθμού μας; Κάντε για την Άγρια Γη, τον Γλυκάνισο, τη Στοργή. Μην κάνετε καθόλου spoiler. Είναι ωραίο αυτό; Εγώ δεν ξέρω αν πρέπει να τα πω, παιδιά, γι’ αυτό δεν τα λέω. Άμα τα λένε οι άλλοι, να τα πούμε πρώτοι» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς, χωρίς να κρύψει την ενόχλησή του.

Οι αποκαλύψεις του Δημήτρη Ουγγάρεζου για το Survivor All Star

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σήμερα λοιπόν μέσα από τη στήλη του είπε ποιο έπαθλο θα κερδίσουν σήμερα οι παίκτες, ποιος θα αποχωρήσει μιας και είναι Τετάρτη αλλά και ποιος παίκτης είναι ο πρώτος που θα εισβάλλει στο παιχνίδι.

Αρχικά, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως η ομάδα που θα κερδίσει, θα πάρει ως έπαθλο ρύζι (δείτε εδώ ποια είναι αυτή) ενώ όσον αφορά τον παίκτη που θα φύγει αυτός θα είναι ο Περικλής Κονδυλάτος, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ μας.

Όσο όμως για τον παίκτη που θα εισβάλλει στο survivor all star, αυτός δεν άλλος από τον Γιώργο Κόρομι, που ενώ ήταν να μπει από την αρχή του ριάλιτι λόγω ενός ατυχήματος δεν τα κατάφερε και την Κυριακή θα τον δούμε να μπαίνει στο παιχνίδι (δείτε εδώ ποιοι άλλοι βρίσκονται σε αναμονή).

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη παρακολουθούσε έκπληκτη τα όσα έλεγε ο συνεργάτης της για το Survivor αλλά και τις ανατροπές που ήδη σημειώνονται!