«Έχει γίνει πολύς ντόρος και...» - οι πρώτες δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη για τη νέα εκπομπή με την Αννίτα Πάνια

Τα είπε στο Super Κατερίνα....

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Έχει γίνει πολύς ντόρος και...» - οι πρώτες δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη για τη νέα εκπομπή με την Αννίτα Πάνια

Το πρωί της Τετάρτης (11/1) στην πρωινή εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη για την νέα του εκπομπή «Έλεος» που θα κάνει με την Αννίτα Πάνια. Ο παρουσιαστής, που πρόσφατα είχε αναρτήσει μια φωτογραφία και προκάλεσε αρκετό ντόρο (δείτε εδώ την φωτογραφία) μίλησε στον τηλεοπτικό φακό του Alpha και αναφέρθηκε στην εκπομπή που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό.

Πριν από λίγο ακιρό είχε δημοσιοποιηθεί το πρώτο trailer της εκπομπής που αν μη τι άλλω ήταν αρκετά δημιουργικό και μας άφησε σε μεγάλη αναμονή. Η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης λένε «Έλεος!» στην νέα τους εκπομπή, η οποία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Δεδομένης της προσωπικότητάς τους, το αποτέλεσμα αναμένεται να μην έχει σχέση με ό,τι έχει προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση, τουλάχιστον από άποψη ύφους και περιεχομένου.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο καιρό, οι δύο τους θα ενώσουν δυνάμεις για το ανατρεπτικό late night show που θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Πρόκειται για μία συρραφή τηλεοπτικών αποσπασμάτων από διάφορες εκπομπές, με πρωταγωνιστές που αναφωνούν… έλεος! Στο τέλος του διαφημιστικού σποτ, μάλιστα, ακούμε και τις φωνές της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη.

Η εκπομπή «Έλεος!», σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2023, με την ακριβή ημερομηνία προβολής να είναι, όπως θα έλεγε ο Ηλίας Ψινάκης, «Αλλουνού παπά, ευαγγέλιο».


Οι πρώτες δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη για την εκπομπή του με την Αννίτα Πάνια

Ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, με αφορμή την πρεμιέρα της νέας του εκπομπής με την Αννίτα Πάνια στο Mega.

«Έχει γίνει πολύς ντόρος. Εμείς την πλάκα μας κάνουμε, μην περιμένετε το Μπεν Χουρ» αρκέστηκε να πει ο Ηλίας Ψινάκης, ενώ πρόσθεσε με χιούμορ: «Εγώ δεν είμαι εξουσιοδοτημένος να μιλήσω. Ό,τι θέλει ας το πει το Mega. Εγώ είμαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης».

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Mega, η εκπομπή «Έλεος» κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις 00:10. Ανάμεσα στους πρώτους καλεσμένους του late-night show θα βρίσκεται και ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ, Ανδρέας Λοβέρδος.