Πόζαρε κανονικότατα στο instagram: 2+1 φωτογραφίες με τις οποίες έκρυψε την εγκυμοσύνη της η Μαλέσκου

Μας ξεγέλασε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σαν βόμβα έπεσε πριν από λίγες ημέρες άλλη μία εγκυμοσύνη στα ελληνικά μέσα με την παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου να ανακοινώνει μέσα από μία ανάρτηση στο instagram (δείτε την εδώ), πως θα γίνει μανούλα.

Πολλοί ήταν εκείνοι, που ξαφνιάστηκαν, ακόμη περισσότεροι όσοι χάρηκαν με την είδηση αλλά σίγουρα λιγότεροι όσοι ήξεραν, πως η Ιωάννα είναι έγκυος.

Την επομένη της ανακοίνωσης είδαμε, πως πολλοί άνθρωποι, που ανήκουν στον χώρο της παραδέχτηκαν πως ήξεραν τα ευχάριστα, ωστόσο σεβάστηκαν την επιθυμία της να μη διαρρεύσει τίποτα.

«Το αγαπημένο μου! Σήμερα αποκάλυψε επιτέλους το χαρμόσυνο μυστικό του. Αυτό που με τίμησε να μου το εκμυστηρευτεί σχεδόν από την αρχή και μπορεί να κατάφερα να το κρατήσω επτασφράγιστο επί μήνες (ούτε σε συγγενείς ή "φίλους εκτός χώρου" για σιγουριά ) αλλά είχα συνεχώς το νου μου μη μου ξεφύγει τίποτα ή ακόμα χειρότερα, μην καρφωθώ σε καμιά συνέντευξη.

Τώρα λοιπόν: "φτου ξελευτερία" που λέει ο λόγος! Μπορεί "να βγει, να φωνάξει, να το πει" κι οι υπόλοιποι να μην "φέρουμε" το μυστικό. Έγινε το outing!

Τώρα εξηγούνται και πολλά και δίνονται και πολλές απαντήσεις σε διάφορα ζητήματα, επαγγελματικά και άλλα... Χαίρομαι πολύ για εκείνη. Χαίρομαι για κάθε καλό που της ή θα της προκύπτει.

Γιατί η Ιωάννα σε επίπεδο γενικό είναι ένα υπέροχο και φωτεινό πλάσμα αλλά σε επίπεδο προσωπικό είναι και ένα από τα ωραιότερα πράγματα που προέκυψαν στην ζωή μου τα τελευταία δύο χρόνια. Μεγαλώνοντας δεν κάνεις εύκολα φίλους. Και όταν κάνεις, σημαίνει ότι είναι φίλοι αληθινοί. Ιωάννα, Κωνσταντίνε, μέσα από την καρδιά μου οι πιο αγαπησιάρικες ευχές», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Από την πλευρά της, εκείνη σχολίασε στην εν λόγω ανάρτηση: «Με συγκίνησες να ξέρεις! Αληθινέ μου φίλε. Σε ευχαριστώ για όλα! Πάντα διακριτικά, ουσιαστικά, αληθινά κοντά μου. Είσαι οικογένεια», έγραψε στην ανάρτησή του ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος Ιωάννα Μαλέσκου

Οφείλουμε να παραδεχτούμε, πως η κοιλίτσα της Ιωάννας έχει φουσκώσει πολύ, παρ' όλα αυτά μέσα από τις λίγες δημόσιες εμφανίσεις και συνεντεύξεις της τους τελευταίους μήνες, δεν φάνηκε απολύτως τίποτα.

Οι φωτογραφίες μέσα από τις οποίες έκρυψε την εγκυμοσύνη της η Ιωάννα Μαλέσκου

Δεν είναι λίγοι εκείνοι, που έσπευσαν να κοιτάξουν και τις αναρτήσεις της Ιωάννας στο instagram, καθώς ενώ ήταν έγκυος δε σταματούσε να κάνει δημοσιεύσεις.

Σας έχουμε βρει 3 πολύ ενδεικτικές φωτογραφίες λοιπόν, που αν και τις βλέπαμε δεν πονηρευτήκαμε τίποτα περί ''φουσκώματος''. Πως να πονηρευτούμε άλλωστε, αφού διάλεγε να ποζάρει μέχρι το στήθος, με μαύρα ρούχα που κόβουν ή με μακρύ παλτό, που κάλυπτε τα πάντα!

Μαλέσκου
Ιωάννα Μαλέσκου - Instagram
Μαλέσκου
Ιωάννα Μαλέσκου - Instagram
Μαλέσκου
Ιωάννα Μαλέσκου - Instagram