Δίνει μάχη για τη ζωή της - Στην εντατική μετά τη γέννηση του 4ου παιδιού τους η σύζυγος πασίγνωστου ποδοσφαιριστή

Τι συμβαίνει;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
alvaromorata - instagram
alvaromorata - instagram

Mια πολύ δυσάρεστη είδηση κυκλοφορεί στα μέσα τις τελευταίες ημέρες και μάλιστα αφορά στη ζωή πολύ πετυχημένου ποδοσφαιριστή, ο οποίος ζει ευχάριστες και πολύ δυσάρεστες στιγμές παράλληλα.

Ο ποδοσφαιριστής από τη μία περίμενε πως και πως τη γέννηση του 4ου παιδιού του, ωστόσο βρίσκεται στην πολύ δυσάρεστη θέση να πληροφορείται, πως η σύζυγος του μετά την γέννα θα πρέπει να μπει στην εντατική (δείτε εδώ τη συγκινητική αποκάλυψη του Ρονάλντο για το ένα παιδί του, που χάθηκε στη γέννα).

Ο λόγος για τον Ισπανό ποδοσφαιριστή της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αλβάρο Μοράτα, που αγωνίζεται ως επιθετικός για την ομάδα της La Liga, Atlético Madrid και την εθνική ομάδα της Ισπανίας. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης, κάνοντας το ντεμπούτο του με την ανώτερη ομάδα στα τέλη του 2010.

Η καλή του λοιπόν, Αλίς Καμπέλο έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και μάλιστα ο Αλβάρο μετά τη γέννηση της έσπευσε να κάνει μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στο instagram.

«Η Bella γεννήθηκε στις 9 και είναι υπέροχη. Δυστυχώς, αφού ο τοκετός πήγε πολύ καλά, η μαμά έχει αρχίσει να έχει επιπλοκές που μας έχουν τρομάξει πολύ! Αυτή τη στιγμή είναι στη ΜΕΘ της Clínica Universidad de Navarra που τη φροντίζουν οι καλύτεροι γιατροί και σιγά σιγά αναρρώνει πολύ καλά... είναι πολύ δυνατή», έγραψε ο Αλββάρο Μοράτα.

Στη συνέχεια, όμως ο λογαριασμό του εμπλουτίστηκε με ένα όχι τόσο ευχάριστο post κάνοντας γνωστό πως η γυναίκα του δοκιμάζεται νοσηλευόμενη σε ΜΕΘ.

Στην εντατική η σύζυγος πασίγνωστου ποδοσφαιριστή μετά τη γέννα του παιδιού τους

«Γεια σε όλους! Η @alicecampello είναι πλέον εκτός ΜΕΘ και είναι στο δωμάτιο πολύ καλύτερα και αναρρώνει με την Bella…Ευχαριστώ Αλίς που μου έκανες για άλλη μια φορά ένα μάθημα. Είσαι χωρίς αμφιβολία μαχητής και παράδειγμα για μένα. Ήταν αναμφίβολα οι χειρότερες μέρες της ζωής μου, αλλά είμαι τυχερός που σε έχω μέσα.

Είσαι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί και η ζωή μου χωρίς εσένα δεν θα είχε νόημα. Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που ήταν κοντά μας και για άλλη μια φορά ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της C.U.N για τη λεπτότητα και τη μεταχείρισή τους. Ευχαριστώ τον Δρ Muñoz και όλους τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτό το νοσοκομείο. Πρέπει να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή. Σας ευχαριστώ όλους», έγραψε με μία δεύτερη ανάρτηση ο ποδοσφαιριστής.