''Σείστηκε'' η πίστα - Άφωνοι όλοι με το βαρύ ζεϊμπέκικο του Γιάννη Στάνκογλου για τα γενέθλιά του

Αποκάλυψε και την ηλικία του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι σίγουρα ένας πολύ πετυχημένος ηθοποιός με περάσματα από ταινίες, σειρές και θεατρικές παραστάσεις και παράλληλα ένας γοητευτικός άντρας, που δεν περνάει απαρατήρητος (δείτε εδώ για τον τρελό έρωτα του, πριν τη γυναίκα του).

Πρόσφατα μάλιστα προκλήθηκε μεγάλος ντόρος με το όνομα, καθώς έπεσε θύμα ενός πολύ βίαιου περιστατικού με ένα ταξί για το οποίο έκανε αναλυτικές δηλώσεις.

Όλα ξεκίνησαν όταν την ώρα που ο ηθοποιός οδηγούσε το αυτοκίνητό του ένας ταξιτζής μπήκε ξαφνικά στη λωρίδα του, με κίνδυνο να τον εμβολίσει, με αποτέλεσμα ο πρώτος να διαμαρτύρεται και να ακολουθεί διαπληκτισμός μεταξύ των δύο ανδρών, μέχρι που ο Γιάννης Στάνκογλου κατέβηκε κάτω για να πάρει τις πινακίδες του ταξί.

Τότε ο οδηγός ταξίδι έβγαλε περίστροφο και τον απείλησε, ενώ στη συνέχεια μπήκε στο ταξί και επιχείρησε να τον πατήσει αλλά τελικά διέφυγε και εξαφανίστηκε. Ο ηθοποιός από τη μεριά του, κατέφυγε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος προκειμένου να καταγγείλει τα όσα έγιναν, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει εντοπιστεί ο οδηγός του ταξί.

«Ό,τι έχει γίνει, υπάρχει στην κατάθεση που έχω κάνει. Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω. Αφήνω τη δικαιοσύνη και την Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Οπότε δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Να είστε καλά. Το περιστατικό έγινε χθες το βράδυ μετά την παράσταση», είχε πει ο ηθοποιός.

Μετά λοιπόν το συγκλονιστικό αυτό περιστατικό, ο ηθοποιός έκανε την Τρίτη 10/1 μια πολύ ευχάριστη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram κάνοντας γνωστό, πως είχε τα γενέθλιά του. Με αφορμή λοιπόν αυτή την ημέρα διασκέδασε στον Σωκράτη Μάλαμα, ανεβαίνοντας μάλιστα στη σκηνή, χορεύοντας ένα ζεϊμπέκικο.

Το ζεϊμπέκικο του Γιάννη Στάνκογλου για τα γενέθλιά του

«Γενέθλια με Σωκράτη και καλούς φίλους…49 πουλάκια μου!!!», έγραψε ο Γιάννης Στάνκογλου στην ανάρτησή του.