«Τι κάνεις στη μάνα σου;» - Το πρώτο βίντεο του Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη μετά τη γέννηση του γιου τους

Στα καλύτερα του ο νέος μπαμπάς!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος είναι και επίσημα πλέον πατέρας, αφού η αγαπημένη του Ιωάννα Τούνη μετά από έναν δύσκολο τοκετό, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι (δείτε εδώ τη συγκινητική ανάρτηση της Αλεξανδράκη για το μωρό των φίλων της).

Το ζευγάρι παραμένει στην κλινική, όπου γέννησε η Ιωάννα στη Θεσσαλονίκη με την ίδια να κάνει την Τετάρτη 11/1 την πρώτη και επίσημη ανάρτησή της στο instagram με το μωρό της.

«Το μικρό θαυματάκι μας. Καλωσήρθες μαλλιαρέ έρωτά μου, είμαι έτοιμη να μου αλλάξεις τα φώτα, ανυπομονώ απεριόριστα για όλα σου… θα είμαστε για ΠΑΝΤΑ εδώ με τον μπαμπά @dimitris_alexandrou να σε μεγαλώσουμε με όληηηηη την αγάπη μας!», έγραψε η Ιωάννα.

Η ανάρτηση της στο instagram

Να τονίσουμε, πως μέσα από όσα ανεβάζει ο Αλεξάνδρου στα δικά του social media δείχνει να μη λείπει λεπτό από δίπλα της, αφού είχε μεγάλη αγωνία πριν καλά καλά ξεκινήσει η διαδικασία του τοκετού.

«Περιμένουμε τα αποτελέσματα του PCR για να μπούμε στο νοσοκομείο και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες. Γενικά είμαι ψύχραιμος. Περιμένουμε την καλύτερη στιγμή της ζωής μας! Ανυπομονούμε αλλά μέσα μου βράζω. Καλά είναι η Ιωάννα. Θα είμαι μέσα στη στιγμή του τοκετού. Είναι κάτι που το περιμένω πώς και πώς και θέλω να είμαι μέσα. Έχει άγχος αλλά δεν θέλει να το δείχνει», είχε πει ο Αλεξάνδρου πριν τη γέννα.

Το νέο βίντεο του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη μετά τη γέννηση του γιου τους

Και αφού όλα πήγαν καλά, τώρα πια οι δύο τους περιμένουν να βγουν από το νοσοκομείο και να πάνε σπίτι τους μαζί φυσικά με το νέο μέλος. Αυτό άλλωστε φάνηκε από το νέο βίντεο, που δημοσίευσε ο Αλεξάνδρου το βράδυ της Τετάρτης, αναπολώντας χαλαρές στιγμές προ γέννας.

«Άντε να πάμε σπίτι μας, να κάτσουμε όλοι στον καναπέ μαζί με όλα τα μικρά μας», έγραψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.