Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα - Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για την οικογένεια της Δαλιάνη & του Παπαγιάννη

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης αποτελούν ένα από τα πολύ ευτυχισμένα ζευγάρια ηθοποιών, οι οποίοι μαζί με τα δύο παιδιά τους ξεπερνάνε, όποια δυσκολία βρεθεί στο δρόμο τους.

Το ζευγάρι πρόσφατα απασχόλησε αρκετά τα φώτα της δημοσιότητας σχετικά με τη δικαστική διαμάχη, που είχε ο Παπαγιάννης με τη συνάδελφό του Σοφία Παυλίδου.

Η απόφαση του δικαστηρίου μάλιστα έκρινε ένοχο τον ηθοποιό, ο οποίος ωστόσο εξακολουθεί να υπερασπίζεται την αθωότητα την οποία και θέλει να αποδείξει κάνοντας έφεση.

«Εγώ δεν έχω να πω πολλά παιδιά. Ασκήσαμε έφεση επί της απόφασης. Νιώθω ότι όλα πήγαν καλά κι όλα θα πάνε καλά, ακόμα καλύτερα δηλαδή. Και ελπίζω να είστε όλοι εδώ. Συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Νιώθω ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Είμαι αισιόδοξος. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Φυσικά και υπάρχει μεγάλη ζημία, επαγγελματική, οικονομική και καλλιτεχνική. Όλα θα πάνε καλά. Νιώθω χαρούμενος, είμαστε στο πλαίσιο αυτού που περιμέναμε. Στο Εφετείο θα δικαιωθούμε πανηγυρικά», είχε πει χαρακτηριστικά ο Μάνος Παπαγιάννης.

Από την άλλη η σύζυγος του στάθηκε βράχος δίπλα του σε όλη τη δοκιμασία (δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση μετά την απόφαση του δικαστηρίου) και μάλιστα μέσα από πρόσφατη συνέντευξη της αναφέρθηκε στο συμβάν μετά την ετυμηγορία:

«Δε μου αρέσει να μιλάω δημόσια γι’ αυτό. Θέλω να μιλάω για πράγματα χαρούμενα και όμορφα. Είναι ένα πρόβλημα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Η ζωή έχει προβλήματα και αυτό είναι ένα πρόβλημα…

Ευελπιστώ ότι τα πράγματα θα έρθουν στη σωστή τους διάσταση γιατί πιστεύω ότι έχει διογκωθεί πολύ το θέμα αυτό. Δεν είναι εύκολο και ειδικά όταν είσαι άνθρωπος που δε θέλεις να απασχολείς με τέτοια πράγματα. Είμαι άνθρωπος που θέλω να βγαίνω δημόσια και να μιλώ για τη δουλειά μου.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι εμφανίσεις μου στην τηλεόραση είναι ελάχιστες. Δεν ήταν εύκολο αλλά δε θα ήθελα να επεκταθώ γιατί δε με κάνει να νιώθω ωραία. Είπε και ο Μάνος κάποια πράγματα με τον δικό του τρόπο αλλά δε θέλω να επεκταθώ. Είμαι αισιόδοξη όμως», είχε πει η Δαλιάνη.

Μετά λοιπόν από όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι των Παπαγιάννη και Δαλιάνη, τα ευχάριστα δεν άργησαν να έρθουν και μάλιστα ανακοινώθηκαν μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση της ηθοποιού στο instagram την Τετάρτη 11/1.

Η ίδια λοιπόν πλέει σε πελάγη ευτυχίας κάνοντας γνωστή την εγκυμοσύνη, που ήρθε στο σπίτι τους, αφού σε λίγο καιρό η αδερφή της θα φέρει ένα παιδάκι στον κόσμο και θα την κάνει θεία.

Η ευχάριστη ανακοίνωση της Αγγελικής Δαλιάνη

«Της αδερφής μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου!!! Baby boy is on the way!!! Κι εγώ θα γίνω θεία», έγραψε η Αγγελική Δαλιάνη.

Αγγελική Δαλιάνη - εγκυμοσύνη αδερφής της
Αγγελική Δαλιάνη - Instagram
Αγγελική Δαλιάνη - εγκυμοσύνη
Αγγελική Δαλιάνη - Instagram