Μετά την ενοχή του Μάνου Παπαγιάννη - Η πρώτη συγκλονιστική ανάρτηση της Αγγελικής Δαλιάνη

Στηρίζει την οικογένεια τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πολύ ιδιαίτερες είναι οι τελευταίες ημέρες για την οικογένεια του Μάνου Παπαγιάννη και της Αγγελικής Δαλιάνη μετά την απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με τη διαμάχη χρόνων ανάμεσα στον Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου (δείτε εδώ την απόφαση και την ποινή).

Μέχρι να γίνει η έφεση από τη μεριά του ηθοποιού (δείτε εδώ τις πρώτες του δηλώσεις μετά την απόφαση), το διάστημα, που θα μεσολαβήσει για εκείνον και την οικογένειά του θα είναι δύσκολο, με τη σύζυγό του Αγγελική Δαλιάνη, να παραμένει προσηλωμένη στα παιδιά τους. Αυτό άλλωστε φάνηκε από την ανάρτηση, που έκανε την Πέμπτη 17/11 στο Facebook για τον γιο τους Νικήτα.

Το νέο μήνυμα της Αγγελικής Δαλιάνη μετά δικαστική διαμάχη του συζύγου της

«Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας σήμερα… Η σκέψη μου και η καρδιά μου είναι στα πιο δυνατά μωρά του κόσμου, σε αυτά που βιάστηκαν να γνωρίσουν τους γονείς τους και να τρυπώσουν στην αγκαλιά τους!!!! Είναι όμως και σε αυτούς τους γονείς που με λαχτάρα μετρούν τις ώρες και τα λεπτά για να βρεθούν για πολύ λίγο δίπλα από αυτή τη γυάλινη κουνίτσα!!!», έγραψε η Αγγελική Δαλιάνη.

Αγγελική Δαλιάνη

"Λύγισε" η Αγγελική Δαλιάνη κατά την κατάθεση της στη δίκη του Μάνου Παπαγιάννη

Δημοσιογράφος της εκπομπής Super Κατερίνα στον ALPHA, μετέφερε την στάση που κράτησε η Αγγελική Δαλιάνη κατά την διάρκεια της κατάθεσης της στην δίκη ανάμεσα στον σύζυγό της Μάνο Παπαγιάννη και την Σοφία Παυλίδου μετά την μήνυση της δεύτερης για ξυλοδαρμό το 2018 σε παράσταση που συμμετείχαν.

Να σημειώσουμε πως το Πρωινό έβγαλε στην δημοσιότητα αναλυτικά όλη την κατάθεση του ηθοποιού σχετικά με το περιστατικό και τα όσα βίωσε στη συνέχεια.

«Ήταν τραγική φιγούρα στις χθεσινές καταθέσεις καθότι η Αγγελική Δαλιάνη περιέγραψε ακριβώς το πως το βίωσε εκείνη. Λέγοντας λοιπόν τη στιγμή που μπήκε ο Μάνος Παπαγιάννης στο σπίτι με τις γρατζουνιές στο πρόσωπό του εκείνη θήλαζε το μωρό. Φοβήθηκε πως πως όλο αυτό μπορεί να είχε συμβεί εκπαραδρομής κατά τη διάρκεια της παράστασης, εκείνος της εξήγησε το πως ακριβώς έγινε και ότι η Σοφία Παυλίδου πάνω στη σκηνή ήταν λίγο νευριασμένη.

Εκείνη την στιγμή ρωτήθηκε από το προεδρείο για το εάν ήταν γενικότερο το περιστατικό, εάν δηλαδή η Σοφία Παυλίδου είναι θυμωμένη γενικά και λέει όχι ο Μάνος Παπαγιάννης μου εξήγησε πως ήταν η στιγμή», είπε η δημοσιογράφος.