Έφτασε στα χέρια της λίγο πριν τη πρεμιέρα του My style rocks - Το δώρο του Ατζούν στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Φροντίζει τους συνεργάτες του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Με αλλαγές και νέα προγράμματα βλέπουμε να κινείται ο ΣΚΑΪ, καθώς εκτός από την πρεμιέρα του Survivor all star το κανάλι αναμένεται να κάνει και την έναρξη του My style rocks.

Η παραγωγή έχει φροντίσει να κάνει αλλαγές στο παιχνίδι μόδας, τόσο σε ότι αφορά την κριτική επιτροπή, την παρουσίαση και τις διαγωνιζόμενες, κάτι που φάνηκε και από την ανακοίνωση, που εξέδωσε το κανάλι:

«Μας σύστησε αυθεντικές προσωπικότητες που έκαναν αίσθηση στο χώρο της μόδας και όχι μόνο. Το MY STYLE ROCKS, η πιο stylish ψυχαγωγική εκπομπή, επιστρέφει στον ΣΚΑΪ, ανατρεπτική όπως πάντα, με φρέσκιες ιδέες και πρόσωπα που διαθέτουν στυλ, άποψη και φαντασία!

Το στυλ θα ροκάρει ξανά στις οθόνες μας και η Κατερίνα Καραβάτου θα το απογειώσει με την επιστροφή της στην τηλεόραση. Δυναμική προσωπικότητα και συνάμα συναισθηματική, με διεισδυτική αντίληψη και ευθύτητα, η δημοφιλής παρουσιάστρια θα βρίσκεται καθημερινά στον ΣΚΑΪ για να ενισχύσει την ψυχαγωγική, απογευματινή ζώνη του σταθμού, φέρνοντας μαζί της την πολύχρονη τηλεοπτική εμπειρία της και όλα όσα την έχουν κάνει ξεχωριστή και αγαπητή.

Η Κατερίνα θα μας συστήσει τις διαγωνιζόμενες που θα κυνηγήσουν το όνειρό τους, σε ένα project που τολμά να αναδείξει το διαφορετικό και δίνει την ευκαιρία για μια καριέρα στο χώρο της μόδας. Είναι το πρόσωπο που θα βρίσκεται στο πλευρό τους, και με την αμεσότητά που τη χαρακτηρίζει θα τις βοηθήσει να ξεδιπλώσουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που τις κάνουν μοναδικές.

MY STYLE ROCKS με την Κατερίνα Καραβάτου.

Από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και καθημερινά στις 17.00 στον ΣΚΑΪ!», έγραφε η ανακοίνωση.

Σε ό,τι αφορά το όνομα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι πλέον γεγονός, πως και εκείνη θα είναι μέλος της κριτικής επιτροπής, κάτι που ανακοινώθηκε από εκπομπή και όχι από την ίδια (δείτε εδώ από ποια).

Το δώρο του Ατζούν Ιλιτζαλί στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Λίγο πριν την πρεμιέρα του προγράμματος λοιπόν, το μοντέλο έκανε μια πολύ όμορφη ανάρτηση στο προφίλ της στο instagram και συγκεκριμένα την Τετάρτη 11/1, δείχνοντας το δώρο, που δέχτηκε για τη συμμετοχή της στο My style rocks.

Πιο αναλυτικά, ο Ατζούν της έστειλε ένα μεγάλο και εντυπωσιακό μπουκέτο με λουλούδια με την ίδια να ευχαριστεί με ένα story για την ευγενική αυτή κίνηση.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Ατζούν
Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Instagram