«Φόρα τα πράσινα παπουτσάκια και βάλε...» - Αδιανόητη ένταση ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον Πέτρο Κουσουλό

Τι συνέβη στον αέρα της ραδιοφωνικής εκπομπής του δημοσιογράφου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Από τη στιγμή που ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση της κατηγορούμενης για την υπόθεση της Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, έχει γίνει ο κακός χαμός ανάμεσα στον ίδιο και την πελάτισσά του με την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, την παρουσιάστρια και κάποια από τα μέλη αυτής, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Πέτρο Κουσουλό.

Όπως είχε γίνει γνωστό ο δικηγόρος τις προηγούμενες ημέρες είχε κάνει μηνύσεις σε όσους έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες από την δικογραφία της Ρούλας Πισπιρίγκου για την τραγωδία στην Πάτρα. Να τονίσουμε πως η υπόθεση συνεχίζει και απασχολεί όσο τίποτα άλλο καθώς οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές.

Αδιανόητη ένταση ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον Πέτρο Κουσουλό

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή, «Super Κατερίνα» ο γνωστός ποινικολόγος έχει καταθέσει μήνυση και στον Πέτρο Κουσουλό για παράνομη δημοσιοποίηση, Μάλιστα, τόσο ο ίδιος όσο και οι κατηγορούμενοι ενημερώθηκαν από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Μάλιστα, η 34χρονη κατηγορούμενη είχε προχωρήσει και σε ασφαλιστικά μέτρα κατά των ίδιων προσώπων. Ωστόσο την Τετάρτη 11/1 σημειώθηκε ένα αδιανόητο περιστατικό ανάμεσα στον δημοσιογράφο και τον συνήγορο της Ρούλας Πισπιρίγκου κατά την εκπομπή του πρώτου στο ραδιόφωνο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πέτρος Κουσουλός καταπιάστηκε με τις τελευταίες εξελίξεις της ίδιας υπόθεσης και την ώρα που εξηγούσε ότι είχε ζητήσει να έχει καλεσμένη στην εκπομπή του την ιατροδικαστή, Ουρανία Δημακοπούλου, ο Αλέξης Κούγιας παρενέβη τηλεφωνικά.

Ο ίδιος έκανε λόγο, λοιπόν, με έντονο ύφος για κατίνες, πράσινα παπούτσια ανεβάζοντας τους τόνους στα ύψη: «Φόρα τα πράσινα παπουτσάκια και βάλε κάνα μήλο στο πρόσωπο! Άντε», είπε και έκλεισε το τηλέφωνο.

«Ήταν συζήτηση επιπέδου κυρίες και κύριοι με τον κύριο Κούγια. Τον ευχαριστώ πολύ για τους χαρακτηρισμούς, δεν ανταποδίδω γιατί εγώ τον σέβομαι και τον υπολήπτομαι, από εκεί και πέρα αξιολογικές κρίσεις μπορώ να κάνω», απάντησε τότε εκείνος.