Ιωάννα Τούνη: Το σχόλιο της Ελένης Φουρέιρα κάτω από την ανάρτηση με το μωρό της - Πώς αντέδρασε

Μανούλες ενωμένες!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη / Ελένη Φουρέιρα
Instagram / Ιωάννα Τούνη / Ελένη Φουρέιρα

Η Ιωάννα Τούνη βίωσε το θαύμα της γέννησης πριν από λίγες ημέρες και αυτές τις ώρες τις περνά στο νοσοκομείο μαζί με τον γιο της και τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος δεν φεύγει από το πλευρό τους (δείτε εδώ τι συνέβη και βρέθηκε σε απόγνωση).

Οι τρεις τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και απολαμβάνουν κάθε δευτερόλεπτο, παρά την κούραση που μπορεί να αισθάνεται η νεαρή μανούλα. Η ίδια, αφού πήρε τον χρόνο της (δείτε εδώ την δημόσια έκκλησή της μετά τον τοκετό), αποφάσισε να κάνει την Τετάρτη 11/1 την πρώτη της επίσημη ανάρτηση με τον γιο της στην αγκαλιά της και, μάλιστα, συνόδευσε την τρυφερή φωτογραφία τους με ένα κείμενο αφιερωμένο στο παιδί της, στο οποίο υπόσχεται πως θα είναι για πάντα δίπλα του, όπως και ο μπαμπάς του.

Το σχόλιο της Φουρέιρα στην φωτογραφία της Τούνη και η απάντησή της

«Το μικρό θαυματάκι μας.

Καλωσήρθες μαλλιαρέ έρωτά μου, είμαι έτοιμη να μου αλλάξεις τα φώτα, ανυπομονώ απεριόριστα για όλα σου… θα είμαστε για ΠΑΝΤΑ εδώ με τον μπαμπά @dimitris_alexandrou να σε μεγαλώσουμε με όληηηηη την αγάπη μας!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Η ανάρτηση της στο instagram

Από τη στιγμή που ανέβηκε αυτό το post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λοιπόν, τα σχόλια και τα μηνύματά της γέμισαν με ευχές από γνωστούς, αλλά και αγνώστους.

Μερικοί από τους διάσημους που θέλησαν να της πουν έναν καλό λόγο, με πολλές γυναίκες από αυτές να έχουν περάσει από την θέση της είναι η Δούκισσα Νομικού, η Κατερίνα Καινούργιου, η Ελένη Χατζίδου, η Υβόννη Μπόσνιακ, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Josephine, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η Ιωάννα Σιαμπάνη, ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, η Έλενα Τσαγκρινου και η Τζούλια Νόβα.

Ένα από τα σχόλια, όμως, που ξεχώρισε είναι αυτό της εγκυμονούσας Ελένης Φουρέιρα η οποία περιμένει αι εκείνη με ανυπομονησία να γνωρίσει το δικό της παιδί (δείτε εδώ το φύλο του). Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια της σχολίασε μερικές καρδούλες και emoji που έδειχναν την συγκίνησή της, με την influencer να της απαντά: «Και στα δικά σου».

Ιωάννα Τούνη σχόλια

Ιωάννα Τούνη ευχές παιδί

Ιωάννα Τούνη ευχές Φουρέιρα

Ιωάννα Τούνη ευχές

Ιωάννα Τούνη ευχές γέννα