«Είναι πάρα πολύ ρατσιστικό...» - Ξέσπασε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στον αέρα του Happy Day

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είναι πάρα πολύ ρατσιστικό...» - Ξέσπασε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στον αέρα του Happy Day

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει απομακρυνθεί από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια όσον αφορά τις εκπομπές και τα σίριαλ που μπορεί να συμμετέχει, ωστόσο την βλέπουμε συχνά στις οθόνες μας εξαιτίας της "μάχης" που δίνει ενάντια στον Πέτρο Φιλιππίδη (δείτε εδώ την αποκάλυψη του ηθοποιού για το σκηνικό με τον νιπτήρα στο καμαρίνι της συναδέλφου του) μαζί με τις υπόλοιπες συναδέλφους της, Λένα Δροσάκη και Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους (δείτε τις εδώ με τα χέρια ενωμένα να μπαίνουν στην αίθουσα του δικαστηρίου).

Ωστόσο, το πρωί της Πέμπτης 12/1 η ίδια κλήθηκε να απαντήσει στην κάμερα του Happy Day του ALPHA για την απουσία της από το "γυαλί" και αποκάλυψε ποιος είναι ο πραγματικός λόγος, αλλά και ποια είναι η δικαιολογία που χρησιμοποιούν οι υπόλοιποι, η οποία πολλές φορές την τσαντίζει διότι την θεωρεί ρατσιστική.

Η αποκάλυψη της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για την απουσία της από την τηλεόραση

«Δεν ξέρω γιατί δεν είμαι στη τηλεόραση τα τελευταία χρόνια. Εγώ πάντως είμαι διαθέσιμη. Μπορεί να είναι ένα τυχαίο γεγονός. Είμαστε πάρα πολλοί συνάδελφοι, παρ’ όλα αυτά γίνονται πάρα πολλές δουλειές. Δεν ξέρω, δεν μπορώ να έχω μια σαφή απάντηση», είπε αρχικά η ίδια.

Και συμπλήρωσε: «Έχω ακούσει μια πολύ άσχημη δικαιολογία, ότι έχω παιδιά και μπορεί να μην είμαι διαθέσιμη χρονικά. Είναι πάρα πολύ ρατσιστικό γιατί δεν νομίζω ότι έχουν κάνει την ίδια δήλωση σε κάποιον άντρα».