Έμειναν άφωνοι οι συνεργάτες της στο Happy Day - Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τις κόρες της και τον Θέμη Σοφό

Το δώρο που ζήτησαν από τον Άγιο Βασίλη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έμειναν άφωνοι οι συνεργάτες της στο Happy Day - Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τις κόρες της και τον Θέμη Σοφό

Mε αφορμή την συνέντευξη του Γιάννη Ζουγανέλη στην εκπομπή Happy Day (δείτε την εδώ) και αποκάλυψη που έκανε για τα δώρα που έκανε στην σύζυγό του και την κόρη του, Ελεωνόρα για τα Χριστούγεννα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να κάνει και μια προσωπική της αποκάλυψη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πολύ συχνά αναφέρεται στον αέρα της εκπομπής της στον αγαπημένο της και τα παιδιά της. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από δώδεκα περίπου χρόνια σε ένα μαγαζί όπου έπιναν καφέ με διαφορετικές παρέες. Η γνωριμία, ο έρωτας, ο γάμος τους (δείτε εδώ την φωτογραφία για την επέτειό τους) και η απόκτηση των παιδιών τους (δείτε εδώ πόσο έχουν μεγαλώσει) έγιναν σε σύντομο χρονικό διάστημα και στους έξι μήνες που ήταν μαζί, έγινε η πρόταση γάμου και η παρουσιάστρια, μετακόμισε αμέσως στο σπίτι του γνωστού δικηγόρου όπως έχει αποκαλύψει η ίδια και μέσα από τις συνεντεύξεις της.

Μετά από 1,5 χρόνο σχέσης, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης σε μια ρομαντική τελετή, στον Ιερό ναό του Αγίου Σεραφείμ, στο κτήμα Νάσιουτζικ, με παρόντες 300 καλεσμένους, μεταξύ συγγενών και φίλων. Μετά το μυστήριο, ακολούθησε γαμήλια δεξίωση, ενώ το ζευγάρι έμεινε το πρώτο βράδυ του γάμου του, στη νυφική σουίτα του κτήματος.

Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για το δώρο που ζήτησαν οι κόρες της από τον Άγιο Βασίλη για την ίδια και τον Θέμη Σοφό

Σήμερα 12/1 λοιπόν, η παρουσιάστρια ανέφερε πως οι κόρες της, στα γράμματα που έγραψαν στον Άγιο Βασίλη, φρόντισαν να ζητήσουν κάτι και για εκείνη αλλά και για τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό.

«Όπως μου αποκάλυψαν οι κόρες μου όταν έγραψαν τα γράμματα στον Άγιο Βασίλη, έγραψαν “αν προλαβαίνεις και μπορείς, φέρε και για τους γονείς μας κάτι. Για τον μπαμπά μας ένα λογοτεχνικό βιβλίο και για τη μαμά μας ένα περιδέραιο με ένα διαμάντι» αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής της.