«Ό,τι θέλω να πω, το...» - Η αμηχανία του Μάριου Αθανασίου με τις ερωτήσεις για την σχέση της Σολωμού με τον Mente Fuerte

«Δε θέλω να μπαίνουμε σε μια διαδικασία να κάνουμε...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ό,τι θέλω να πω, το...» - Η αμηχανία του Μάριου Αθανασίου με τις ερωτήσεις για την σχέση της Σολωμού με τον Mente Fuerte

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε το βράδυ της Τετάρτης 11/1 ο Μάριος Αθανασίου, ο οποίος έδωσε το παρών στο θέατρο “Νέος Ακάδημος”, όπου πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας για τη νέα χρονιά.

Ο γνωστό ηθοποιός μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τη σχέση της Μαρίας Σολωμού με τον Mente Fuerte, με τον ίδιο να αποφεύγει να απαντήσει. Αρκέστηκε απλά να πει πως την αγαπά πολύ και αν θέλει να πει κάτι, θα το πει σε εκείνη επί προσωπικού.

Η αμηχανία του Μάριου Αθανασίου με τις ερωτήσεις για την Μαρία Σολωμού

«Δε θέλω να σχολιάσω για τη Μαρία. Την αγαπώ πάρα πολύ. Δε θέλω να μπαίνουμε σε μια διαδικασία να κάνουμε σχόλια, κριτική. Ό,τι θέλω να πω, το λέω στη Μαρία επί προσωπικού» είπε χαρακτηριστικά ο Μάριος Αθανασίου.

Όταν, μάλιστα, οι δημοσιογράφοι του ανέφεραν πως η ηθοποιός πολλές φορές σε συνεντεύξεις της αναφέρεται στην αδυναμία που έχει ο γιος τους σε εκείνον (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει), ο Μάριος Αθανασίου σχολίασε: «Όλοι έχουμε αδυναμία σε όλους».

Τέλος, οι ρεπόρτερ ζήτησαν από τον Μάριο Αθανασίου να σχολιάσει και το άβολο περιστατικό που συνέβη στις πρόβες του Madwalk όταν η Μαρία Σολωμού είχε μία πολύ έντονη αντίδραση μπροστά σε έναν δημοσιογράφο (δείτε εδώ τι είχε συμβεί). Ωστόσο, ο ηθοποιός για ακόμη μια φορά απέφυγε να σχολιάσει το παραμικρό λέγοντας πως δε γνωρίζει το περιστατικό. «Για πείτε μου. Δε ξέρω, δε ξέρω, δε μπορώ να απαντήσω σε κάτι που δεν γνωρίζω» είπε χαρακτηριστικά.