Survivor All Star: «Με έχει πληγώσει πάρα πολύ...» - Η αποκάλυψη του Περικλή Κονδυλάτου για την συμπεριφορά συμπαίκτη του στην καλύβα

Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρηση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Με έχει πληγώσει πάρα πολύ...» - Η αποκάλυψη του Περικλή Κονδυλάτου για την συμπεριφορά συμπαίκτη του στην καλύβα

Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι ο πρώτος που αποχώρησε από το Survivor All Star και το πρωί της Πέμπτης 12/1 ο ίδιος παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα του Πρωινού μας στο κανάλι του ΣΚΑΪ (δείτε εδώ το ξενοδοχείο που μένει μέχρι να γυρίσει στην Ελλάδα).

Ο ίδιος αποκάλυψε ποια είναι τα συναισθήματά του για την απόφαση του κοινού, αλλά και για τους συμπαίκτες του, οι οποίοι οφείλονται εν μέρει για την κατάληξή του, εφόσον εκείνοι τον ψήφισαν και βρέθηκε στον τάκο πρώτος πρώτος. Ο διάσημος σχεδιαστής, λοιπόν, εξήγησε πως περίμενε αυτό το αποτέλεσμα, διότι είναι ο μόνος που δεν είχε φίλους ουσιαστικά στο παιχνίδι.

Οι πρώτες δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star

«Υπήρχαν υποομάδες από τις άλλες χρονιές», είπε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως ήταν: «η εύκολη ψήφος, για να βγουν από την δύσκολη θέση». Όταν ρωτήθηκε, μάλιστα, για αν χάρηκε κανείς με την ανακοίνωση του ονόματός του, αποκάλυψε πως ο Κώστας Παπαδόπουλος ανακουφίστηκε και το έδειξε με το χαμόγελό του, ωστόσο αυτό δεν είναι κάτι που τον πείραξε, διότι όπως επισήμανε στη συνέχεια, θα ήθελε να τον δει και νικητή.

Κάτι που έκανε εντύπωση, όμως, στα λόγια του είναι η αναφορά του στον Γιώργο Ασημακόπουλο, με τον οποίο έχει δημιουργηθεί μία απόσταση μεταξύ τους, παρόλο που ο σχεδιαστής κοσμημάτων τον έχει βοηθήσει πολύ στη ζωή του γενικότερα.

«Με έχει πληγώσει πάρα πολύ. Δεν περίμενα να μου φερθεί έτσι», δήλωσε, χωρίς να εξηγεί τι έχει συμβεί ανάμεσά τους, δημιουργώντας ένα μυστήριο για την συμπεριφορά του δεύτερου. «Δεν του κρατάω κακία», πρόσθεσε έπειτα.

«Είμαι πάρα πολύ καλά. Οι πρώτες στιγμές εκτός παιχνιδιού πάντα κουβαλάνε μια συγκίνηση. Το περίμενα ότι θα ήμουν εγώ που θα αποχωρούσα πρώτος. Μόλις σχηματίστηκαν οι ομάδες, αυτό που λέγαμε με την Βρισηίδα είναι ότι δημιουργήθηκαν εξ αρχής υποομάδες. Προσωπικά δεν είχα κάποιον δικό μου. Ενώ υπήρχαν παιδιά από τη δική μου φουρνιά, η Καρολίνα, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Μαριαλένα ήταν από τη δική μου χρονιά αλλά εγώ δεν έμεινα όσο αυτή και δεν ήμουν στους amigos με αποτέλεσμα όταν τα παιδιά κλήθηκαν να ψηφίσουν, κατάλαβαν ότι ήμουν μειοψηφία και ήμουν η πιο εύκολη ψήφος για να βγουν από τη δύσκολη θέση», είπε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Είδα τον Κώστα Παπαδόπουλο που χάρηκε και ανακουφίστηκε και χάρηκα κι εγώ γιατί το ήθελε πάρα πολύ».

Όσο για τη συμμετοχή του στο φετινό σόου ο σχεδιαστής δήλωσε: «Ποτέ δε συστήθηκα ως αθληταράς με τις φοβερές επιδόσεις. Όταν είπα το ναι, δεν είχα ξεκάθαρη εικόνα για το ποιος θα είναι. Στη δική μου φουρνιά ήταν πολλοί παίκτες κοντά μου αγωνιστικά. Όταν ανακάλυψε ότι θα είναι όλοι οι νικητές και αυτοί που είχαν φτάσει 2οι-3οι ήταν πολύ αργά για να κάνω πίσω γιατί θέλω να έχω και μια καλή σχέση με την παραγωγή εφόσον μου έχουν φερθεί καλά».

«Οι συμπαίκτες μου δεν ψήφισαν αγωνιστικά γιατί ήμασταν πάρα πολύ λίγο καιρό…», ανέφερε για την ψηφοφορία που τον ανέδειξε ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Τέλος, μίλησε και για τον Γιώργο Ασημακόπουλο λέγοντας: «Ο Γιώργος Ασημακόπουλος με έχει πληγώσει πάρα πολύ. Εγώ τον αγαπώ. Δε περίμενα να συμπεριφερθεί έτσι… Δε θέλω να πω τι έχω κάνει για τον Γιώργο και πόσο έχω προσπαθήσει για τον Γιώργο…

Αν αγαπώ τους ανθρώπους και προσπαθώ γι' αυτούς το κάνω μέσα από την ψυχή μου χωρίς να περιμένω ανταπόδοση αλλά όταν προδίδομαι, δε μπορώ να προδίδομαι χαριτωμένα. Δε του κρατάω κακία. Του το είπα αυτό ευθέως αλλά δε ξέρω τι θα δείτε… Δεν έχω ζητήσει ποτέ τα ρέστα από κανέναν, απλά κάποιοι άνθρωποι εξαφανίζονται από το οπτικό μου πεδίο κάποια στιγμή. Αυτή η ψήφος ήταν μια είδους προδοσίας στη φιλία μας…».

Με πόσα λεφτά έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο

Ο Περικλής Κονδυλάτος, λοιπόν, αυτή την στιγμή θα βρίσκεται στο ξενοδοχείο «Viva Wyndham Dominicus Palace», στον Άγιο Δομίνικο, που φιλοξενεί όλους τους παίκτες κατά την αποχώρησή τους και μέχρι να επιστρέψουν πίσω στην Ελλάδα και θα περνάει χαλαρές στιγμές είτε στην πισίνα, είτε σε κάποιον άλλον χώρο. Δόξα τον θεό επιλογές έχει αφού μιλάμε για ένα συγκλονιστικό και τεραστίων διαστάσεων κατάλυμα. Μπορεί αυτή την φορά το ταξίδι του να ήταν γρήγορο αλλά... οι απολαβές του ήταν ίσως καλύτερες από αυτές του Survivor 4.

Τότε έπαιρνε 3.000 ευρώ εβδομαδιαίως, ενώ τώρα 5.000 αλλά... δεν είναι μόνο αυτό! Φέτος έκατσε μόνο μια εβδομάδα αλλά έβγαλε το μισθό ενός ολόκληρου μήνα! Τι εννοούμε με αυτό; Ο Ατζούν έχει κάνει συγκεκριμένη συμφωνία με τους παίκτες, για την πρώτη αποχώρηση του Survivor All Star. Ναι μεν έβαλε πλαφόν στην εβδομαδιαία αμοιβή αλλά στο συμβόλαιο που υπέγραψαν αναγραφόταν πως ο πρώτος παίκτης που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι θα πληρωθεί σα να έκατσε ένα μήνα στο παιχνίδι. Δηλαδή θα πάρει 20.000 ευρώ! Αυτός ο παίκτης, λοιπόν, στην προκειμένη ήταν ο Περικλής.

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star αποκλειστικό: Σε άσχημη κατάσταση η Μαριαλένα - Δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση από το παιχνίδι;

Και για να σας προλάβω, μπορεί πρώτη να αποχώρησε η Βρισηίδα αλλά αποχώρησε από δική της επιλογή, άρα δεν θα μπορούσε να ισχύσει η συμφωνία. Αν ήταν έτσι όλοι θα έφευγαν πρώτοι... Η Βρισηίδα, λοιπόν, πήρε κανονικά τα 5.000 για μια εβδομάδα παραμονής αλλά... τι την νοιάζει; Έχει τον άντρα της μέσα, ο οποίος δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά μετά την αποχώρησή της...