«Και σ’ εμένα την είχε πει σε δοκιμαστικό» - Έξαλλη η Άννα Ζηρδέλη κατά του Κωνσταντίνου Βασάλου

Μετά τα όσα αποκάλυψε η Μπέττυ Μαγγίρα!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Και σ’ εμένα την είχε πει σε δοκιμαστικό» - Έξαλλη η Άννα Ζηρδέλη κατά του Κωνσταντίνου Βασάλου

Το πρωί της Πέμπτης (12/1) στην πρωινή εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν στιμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star (δείτε εδώ πως πήγε από τηλεθέαση) και η Άννα Ζηρδέλη έκανε ένα σχόλιο για τα όσα ακούστηκαν χθές Τετάρτη (11/1) στην πρωινή εκπομπή «ποιος είναι πρωινιάτικα» από την Μπέττυ Μαγγίρα για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Πιο συγκεκριμένα, στο στόχαστρο βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος (δείτε εδώ το σεξουαλικό όνειρο που είδε), τον οποίο "κατακεραύνωσε" ο Τριαντάφυλλος (δείτε εδώ τι είπε), κάτι που έδωσε την αφορμή στην Μπέττυ Μαγγίρα να πει την δική της άποψη και να "κράξει" με την σειρά της τον διαγωνιζόμενο.

«Ο Βασάλος έμαθε πολύ καλή τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια. Τα λέει, τα πουλάει. Έχει πει βέβαια ατακούλες ο Βασάλος. Σε μένα που είχα πάει καλεσμένη στη Σίσσυ είχε πει κορυφαία ατάκα», ανέφερε αρχικά παρουσιάστρια.

«Με παίνευε ρε παιδί μου η Σίσσυ… και πετάγεται ο Βασάλος και λέει: ε τότε γιατί δεν έχεις εκπομπή στην τηλεόραση; Πώς δεν του είπα: γιατί τις παίρνετε εσείς αγόρι μου που βγαίνετε απ’ τα reality! Εμείς εδώ κοψοχρονιά τόσα χρόνια με τον σταυρό στο χέρι», πρόσθεσε στη συνέχεια μεταξύ σοβαρού και αστείου.

«Μ’ αρέσει που τον βλέπω στο Survivor. Τόσα χρόνια που τον έβλεπα με τη Σίσσυ, δεν τον έβλεπα να βρίσκει τον χώρο του μέσα εκεί, να μπορεί να μιλήσει, να ανθίσει. Εκεί δεύτερη μέρα άνθισε το μπουμπούκι μου και κάνει τηλεόραση», επισήμανε τότε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Τα σχόλια της Άννας Ζηρδέλη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Μέττυ Μαγγίρα

Για τη δική της εμπειρία σε κάστινγκ με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, απάντησε η Άννα Ζηρδέλη, μετά τις αποκαλύψεις που έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Καλά έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα και τα είπε αυτά. Βεβαίως και συμφωνώ. Κι επιτέλους κάποιος που βγήκε και το είπε. Ελά στη θέση όλων εμάς που κάνουμε τηλεόραση τόσα χρόνια ή ανθρώπων που έχουν βγει έξω, κάνουν ρεπορτάζ και περιμένουν να έρθει η σωστή στιγμή που θα πάρουν τη θέση τους μπροστά. Και ξαφνικά στα δοκιμαστικά βρίσκονται με ανθρώπους που μέχρι πριν δύο μήνες έκαναν άλλα επαγγέλματα», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Άννα Ζηρδέλη είπε από την πλευρά της: «Το έχει κάνει και σε μένα ο Βασάλος. Έχουμε βρεθεί σε δοκιμαστικό μαζί και μου την έχει πει, ότι “εσύ γιατί θέλεις να βγεις μπροστά, αφού σου αρέσει να δουλεύεις από πίσω”. Το ότι δουλεύω χρόνια από πίσω, δεν πάει να πει ότι δεν μπορώ να δουλέψω και μπροστά.

Και του είπα “δεν καταλαβαίνω, πρέπει να λογοδοτήσω σε σένα; Εγώ έχω και κάποια χιλιόμετρα έξω, στο πεζοδρόμιο με το μικρόφωνο, από σένα που ήσουν σε ένα παιχνίδι και σε βούτηξαν και σε βάλανε”».