Από το GNTM στο My Style Rocks - Με φουσκωμένα χείλη και άλλο πρόσωπο η Χριστιάνα Κατσιέρη

Σοκαριστική αλλαγή!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Από το GNTM στο My Style Rocks - Με φουσκωμένα χείλη και άλλο πρόσωπο η Χριστιάνα Κατσιέρη

Το My Style Rocks είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σόου σχετικά με την μόδα μετά το GNTM στην Ελλάδα. Φέτος έρχεται για μία ακόμη χρονιά στο κανάλι του ΣΚΑΪ, με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου και κριτές την Ηλιάνα Παπαγεωργίου (δείτε εδώ το δώρο που της έκανε ο Ατζούν για την πρεμιέρα), τον Στέλιο Κουδουνάρη και τον Δημήτρη Σκουλό, με τους δύο από τα πρόσωπα της επιτροπής να έχουν περάσει πρώτα από το ριάλιτι του STAR.

Η εκπομπή, λοιπόν, πρόκειται να ξεκινήσει πολύ σύντομα και γι' αυτό ο τηλεοπτικός σταθμός αποφάσισε να κάνει και μία επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το γεγονός, προσκαλώντας το κοινό να παραμείνει συντονισμένο μέχρι την πρεμιέρα, η οποία υπόσχεται πως θα είναι ανατρεπτική και θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Έτσι ήταν η Χριστιάνα Κατσιέρη του My Style Rocks πριν από ένα χρόνο στο GNTM 4

«Η πιο stylish ψυχαγωγική εκπομπή επιστρέφει στον ΣΚΑΪ ανανεωμένη και πιο fashion forward από ποτέ, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 17.00.

Η Κατερίνα Καραβάτου θα υποδεχτεί στο πλατό εννέα διαγωνιζόμενες με προσωπικό στυλ, δυναμισμό, και άποψη, που θα πρέπει να αποδείξουν στην κριτική επιτροπή ότι είναι fashion experts!

undefined

Τρεις κορυφαίες προσωπικότητες από το χώρο της μόδας, ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης που παραμένει σταθερή αξία για το My Style Rocks, θα αξιολογούν τις επιλογές των διαγωνιζόμενων και θα τις εμπνέουν για να εξελίξουν το στυλ τους.

undefined

Κάθε μέρα για τις διαγωνιζόμενες θα είναι και μία νέα πρόκληση αφού θα πρέπει να επιμελούνται τις εμφανίσεις τους, σύμφωνα με διαφορετικά concept. Στο τέλος του κάθε κύκλου εμφανίσεων θα παρακολουθούμε το gala, που αποτελεί και τη μεγαλύτερη πρόκληση της διαδικασίας.

Εκεί θα αναδεικνύεται η νικήτρια του κύκλου, που θα κερδίζει το έπαθλο των 2.500 ευρώ και θα αποχωρεί η παίκτρια με τη χαμηλότερη βαθμολογία. Σε κάθε νέο κύκλο εμφανίσεων, μια fashionista θα κάνει την είσοδό της προσπαθώντας να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Αυθεντικές προσωπικότητες με άποψη και φαντασία στη μόδα, έρχονται για να ροκάρουν με το στυλ τους, κάθε απόγευμα στον ΣΚΑΪ».

Πέρα, όμως, από τα βασικά πρόσωπα του σόου, μεγάλο ρόλο παίζουν και οι διαγωνιζόμενες, τα ονόματα μερικών από τις οποίες έχουν ήδη διαρρεύσει. Μία από αυτές, λοιπόν, είναι και η Χριστιάνα Κατσιέρη, σύμφωνα και με πληροφορίες και βίντεο από το Πρωινό μας.

Η συγκεκριμένη κοπέλα, όμως θυμίζει κάτι από τα παλιά. Τώρα την βλέπουμε με μακριά μαύρα μαλλιά, με φουσκωμένα χείλη, λεπτή μύτη και σχιστά μάτια, με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολο να σκεφτεί κανείς που την έχουμε ξαναδεί.

Χριστιάνα Κατσιέρη
Instagram / Χριστιάνα Κατσιέρη

Ωστόσο, με λίγη έρευνα, έγινε γνωστό πως η ίδια είχε βρεθεί πριν από ένα χρόνο στο GNTM 4, όταν ήταν μόλις 18 χρονών και μόλις είχε προσθέσει υλικό στα χείλη της, με αποτέλεσμα να ενοχλήσει τους κριτές και να μην περάσει στην επόμενη φάση. Η αλλαγή της μέσα σε ένα χρόνο είναι αδιανόητη!

H εμφάνιση της στην πρεμιέρα του My style rocks