«Ήμασταν κι εμείς ένα βήμα πριν το...» - Η αποκαλυπτική δήλωση του Πυγμαλίων Δαδακαρίδη για το "Έτερος Εγώ"

Ο λόγος που δεν τα κατάφεραν τελικά...

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Ήμασταν κι εμείς ένα βήμα πριν το...» - Η αποκαλυπτική δήλωση του Πυγμαλίων Δαδακαρίδη για το

Το πρωί της Πέμπτης (12/1) στην πρωινή εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών της θεατρικής παράσταση "Ψηλά απ' την γέφυρα" που έκαναν στις τηλεοπτικές κάμερες. Μέσα σε αυτούς ήταν και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, που πρόσφατα αποκάλυψη τι ήταν αυτό που το είχε πει ο πατέρας του και τον είχε κάνει περήφανο γιό (δείτε εδώ τα λόγια του) μίλησε για την δραματική σειρά και ταινία, "Έτερος Εγώ".

Ο ηθοποιός έκανε λόγο για την επιτυχημένη σειρά «Maestro», του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και την είσοδο της σειράς στο Netflix.

Η δήλωση του Πυγμαλίων Δαδακαρίδη για το "Ετερος Εγώ"

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, που πρωταγωνιστεί στο έργο, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την είσοδο του Maestro στο Netflix αλλά και τις συζητήσεις που έγιναν για την είσοδο του «Έτερος Εγώ», οι οποίες τελικά δεν ευοδώθηκαν.

Επιπλέον, ο ηθοποιός είπε με χαρούμενη διάθεση, οτι είναι πολύ χαρούμενος με το Maestro, μπήκε στο Netflix και αναφέθηκε στην συνέχεια στο ότι ο Παπακαλιάτης είναι ένας εξαιρετικός σκηνοθέτης και ηθοποιός που καταφέρνει να φτιάχνει συνέχεια εξαιρετικές σειρές και ταινίες.

«Χάρηκα πάρα πολύ με το Maestro, γιατί ο κύριος Παπακαλιάτης είναι ένας εξαιρετικός δημιουργός και καλλιτέχνης. Η μία του δουλειά ήταν καλύτερη από την άλλη, οπότε χάρηκα πολύ και για τους Έλληνες συναδέλφους μας που είναι εκεί και κάνουν αυτό που κάνουν όσο καλύτερα μπορούν» δήλωσε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

«Ήμασταν κι εμείς ένα βήμα πριν το Netflix» αναφέρει για τη σειρά «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Όταν του ζητήθηκε να διευκρινίσει τους λόγους που τελικά δεν έγινε η συνεργασία με τη διεθνή πλατφόρμα ροής, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης απάντησε: «Δεν με ρώτησαν εμένα, αν με ρωτάτε προσωπικά. Ήταν νομίζω θέματα παραγωγής».