«Δε μπορείς να εμπιστεύεσαι μια θέση σε ανθρώπους που...» - Το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη για τους παίκτες ριάλιτι που συμμετέχουν σε εκπομπές

«Τρώνε την ευκαιρία άνθρωποι που απλά απέκτησαν πρόσκαιρη μεγάλη δημοσιότητα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δε μπορείς να εμπιστεύεσαι μια θέση σε ανθρώπους που...» - Το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη για τους παίκτες ριάλιτι που συμμετέχουν σε εκπομπές

Την δική της άποψη θέλησε να εκφράσει η Ελεονώρα Μελέτη το πρωί της Πέμπτης 12/1 στον αέρα της εκπομπής της, με αφορμή όσα είπε η Μπέττυ Μαγγίρα στη χθεσινή της εκπομπή για τους παίκτες ριάλιτι που παίρνουν θέσεις σε πάνελ εκπομπών ή γίνονται παρουσιαστές (δες εδώ αναλυτικά τι είπε).

Η παρουσιάστρια λοιπόν με την σειρά της ανέφερε πως συμφωνεί με την Μπέττυ Μαγγίρα και πως θα έπρεπε με κάποιο τρόπο εκείνοι που επιλέγουν τα πρόσωπα που πλαισιώνουν τις εκπομπές να επιλέγονται με άλλα κριτήρια πέραν αυτών της πρόσκαιρης δημοσιότητας.

Το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη για τους παίκτες ριάλιτι που συμμετέχουν σε τηλεοπτικές εκπομπές

«Επιτέλους κάποιος βγήκε και το είπε διότι πραγματικά, για ελάτε λίγο και στη θέση ανθρώπων σαν εμάς που κάνουμε τηλεόραση τόσα χρόνια ή ανθρώπων που κάνουν ρεπορτάζ έξω και περιμένουν να έρθει η σωστή στιγμή για να πάρουν κι εκείνοι τη θέση τους μπροστά και ξαφνικά, στα δοκιμαστικά βρίσκονται με ανθρώπους που μέχρι πριν δυο μήνες κάνανε άλλες δουλειές…. και ξαφνικά βρίσκονται στο ίδιο δοκιμαστικό επειδή πήγαν σε ένα ριάλιτι.

Είναι πιο λογικό να δεις έναν ηθοποιό σε κάποια τηλεοπτικά πρότζεκτ, από το να δεις ένα παιδί που ήταν στην ομάδα παικτών του Survivor. Δεν το καταλαβαίνω και δεν το καταλαβαίνω όχι από τα παιδιά αυτά που τους δίνεται η ευκαιρία και σαφώς θα την πάρουν και θα την εκμεταλλευτούν αλλά από τους ανθρώπους της τηλεόρασης. Δε μπορείς να εμπιστεύεσαι μια θέση που απαιτεί κάποιες δεξιότητες, μεγάλες ή μικρές, σε ανθρώπους που υπήρξαν πρότζεκτ που απλά έκανε νούμερα.

Καταλαβαίνω αυτό που λέτε για τις ίσες ευκαιρίες αλλά θα πρέπει να περιχαρακώσουμε και τον χώρο μας κάπως γιατί πραγματικά υπάρχουν παιδιά που παλεύουν να τους δοθεί η ευκαιρία για να πάνε μπροστά και την τρώνε την ευκαιρία άνθρωποι που απλά απέκτησαν πρόσκαιρη μεγάλη δημοσιότητα» κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη.