«Αυτά τα πρότυπα θέλουμε να προωθήσουμε;» - Η Καληφώνη "ξεφτίλισε" την Καινούργιου για τα όσα είπε για την σχέση της με τον Μάστορα

«Έφαγα κράξιμο χωρίς κανένα λόγο από την εκπομπή της και...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Αυτά τα πρότυπα θέλουμε να προωθήσουμε;» - Η Καληφώνη

Τους τελευταίους μήνες το όνομα της πρώην παίκτριας του GNTM, Γαρυφαλλιάς Καληφώνη, ακούγεται πολύ λόγω της φημολογούμενης σχέσης της με τον Χρήστο Μάστορα, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έχει βγει να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα δημοσιεύματα και, μάλιστα, εκείνη με τις συχνές τις εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται εκείνος, "φουντώνει" ακόμα περισσότερο τις ήδη υπάρχουσες φήμες.

Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, η καλλονή influencer δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία όπου φαίνεται ένα μέρος από το πρόσωπο του συντρόφου της, όπου είναι ξεκάθαρα ο τραγουδιστής, επιβεβαιώνοντας έτσι λοιπόν έμμεσα τις φήμες (δείτε εδώ την φωτογραφία).

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, λοιπόν, την εντόπισε και η δημοσιογράφος του καναλιού την ρώτησε ώστε να δώσει μία απάντηση και να δώσει ένα τέλος στις αμφιβολίες που υπάρχουν. Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη τότε άρχισε να τρέχει και προσπάθησε να αποφύγει την ρεπόρτερ απαντώντας πως δεν επιβεβαιώνει τίποτα.

«Δεν είπα ποτέ ότι είναι ο Χρήστος», είπε χαρακτηριστικά και όταν η δημοσιογράφος της είπε πως φαίνεται ότι είναι αυτός, συνέχισε: «Δεν το έχω πει ποτέ αλήθεια» και συμπλήρωσε για τις εμφανίσεις στα μπουζούκια μαζί του: «Είμαι φαν», «Τίποτα, δεν θέλω», κατέληξε σχετικά με το αν θέλει να πει την αλήθεια.

Βέβαια, η αντίδραση της Γαρυφαλλιάς στην κάμερα φαίνεται πως ενόχλησε αρκετά τόσο την Κατερίνα Καινούργιου, όσο και τους συνεργάτες της με την παρουσιάστρια μάλιστα να την συγκρίνει με τον φερόμενο σύντροφό της:

«Ο Χρήστος Μάστορας είναι ένας από τους κορυφαίους καλλιτέχνες που έχουμε, τρομερός και πάντα είναι ευγενικός, απαντάει με χιούμορ. Οπότε αν σταματούσαν τον Χρήστο ποτέ δεν θα το έκανε αυτό. Δεν θα ήταν με το κινητό. Ποτέ δεν θα έτρεχε και θα αδιαφορούσε έτσι στη δημοσιογράφο, ειδικά ένα κορίτσι που τώρα ξεκινάει. Ήταν αγένεια. Το λέω, που την συμπαθώ», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Ενοχλημένη η Καληφώνη με την Super Κατερίνα

Μάλιστα, αμέσως μετά την προβολή της συνέντευξή της, η Γαρυφαλλιά φαίνεται να ενοχλήθηκε αρκετά με τον τρόπο που σχολιάστηκε στην εκπομπή για αυτό και θέλησε να δώσει την δική της απάντηση μέσα από ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Ενοχλημένη η Καληφώνη με την Super Κατερίνα