Αδιανόητο περιστατικό στο αέρα του «Super Κατερίνα» - Η Καινούργιου πέταξε τις γόβες της και έβαλε παντόφλες στο πλατό

Ποιος ήταν ο λόγος;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Αδιανόητο περιστατικό στο αέρα του «Super Κατερίνα» - Η Καινούργιου πέταξε τις γόβες της και έβαλε παντόφλες στο πλατό

Το πρωί της Πέμπτης (12/1) στην πρωινή εκπομπή «Super Κατερίνα» προέκυψε ένα περιστατικό με πρωταγωνίστρια της Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha ξεκίνησε την εκπομπή της με τις γόβες και το μαύρο και αυστηρό ταγέρ της, αλλά στην συνέχεια αποχωρήστηκε τις γόβες της. Ο λόγος;

Η Κατερίνα Καινούργιου, ου εκπλήσσει συνέχεια τους συνεργάτες της, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, όπως όταν ήθελε να δει αν μυρίζει η αναπνοή της (δείτε εδώ το στιγμιότυπο) σήμερα Πέμπτη, και έβγαλε τα παπούτσια της και εμφανίστηκε με... παντόφλες.

Η στιγμή που η Κατερίνα Καινούργιου έβγαλε τα παπούτσια της

Το πρωί, λοιπόν, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha, διάλεξε να βγάλει τα παπούτσια της και να προτιμήσει τις άνετες μαύρες παντόφλες της. Η Κατερίνα Καινούργιου, προκάλεσε γέλια στους συνεργάτες της, με τον Γιάννη Πουλόπουλο να λέει ότι δεν πειράζει και ότι έτσι πρέπει.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε τον λόγο που αποχωρίστηκε τα ψηλά της παπούτσια και φυσικά ήταν... ο πόνος των ποδιών της!

Πιο συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου είπε χαρακτηριστικά: «Με παντοφλίτσες σήμερα, παιδιά πραγματικά τα πόδια μου με πονάνε αφόρητα. Έτσι από βδομάδα θα ερχόμαστε και με αθλητικά».

«Έτσι έτσι δεν πειράζει», συμπλήρωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Οι παντόφλες της Καινούργιου!

Μετά από αυτό το ευχάριστο διάλειμμα, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε πάσα στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και αναφέρθηκε στο My Style Rocks, που κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και αν μη τι άλλω έπρεπε να αναφερθούν στις διαγωνιζόμενες (δείτε τες εδώ) και στις λεπτομέρειες του ριάλιτι μόδας.