«Το ότι ο θείος μου, Γ. Καπουτζίδης μίλησε δημόσια για τη σεξουαλικότητά του, με κάνει...» - Η Ειρ. Βαλατσού σπάει την σιωπή της για πρώτη φορα

Όλα όσα είπε στην τηλεοπτική κάμερα!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Το ότι ο θείος μου, Γ. Καπουτζίδης μίλησε δημόσια για τη σεξουαλικότητά του, με κάνει...» - Η Ειρ. Βαλατσού σπάει την σιωπή της για πρώτη φορα

Το πρωί της Πέμπτης (12/1) στην πρωινή εκπομπή «Super Κατερίνα» προβληθηκαν οι δλώσεις από την συνέντευξη της Ειρήνης Βαλατσού και του Μιχάλη Πανάδη. Οι νεαροί ηθοποιοί μίλησαν για την σεξουαλικότητα του καθενός και οτι δεν πρέπει να κρύβεται κάποιος, αλλά αναφέρθηκαν και στην δικαστική διαμάχη του Πέτρου Φιλιππίδη με την Λένα Δροσάκη και όχι μόνο.

Η Ειρήνη Βαλατσού είναι ανηψιά του Γιώργου Καπουτζίδη και φανερά χωρίς κανένα δισταγμό μίλησε για την σεξουαλικότητα του θείου της, που έχει παραδεχθεί (δείτε εδώ τα λόγια του) κάτι που την κάνει πάρα πολύ περήφανη.

Τα σχόλια της Ειρήνης Βαλατσού για τον Γιώργο Καπουτζίδη και όχι μόνο

Στον Γιάννη Πουλόπουλο, για την πρωινή εκπομπή του Alpha, μίλησαν οι Ειρήνη Βαλατσού και ο Μιχάλης Πανάδης. Οι δύο ηθοποιοί αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι είναι πολύ δύσκολη εποχή, σχετικά με τα επαγγελματικά τους, διότι υπάρχουν πάρα πολύ καλλιτέχνες και μετρημένες διαθέσιμες θέσεις στν χώρο.

Ακόμη, έκανε λόγο για τις δημόσιες δηλώσεις και αποκαλύψεις που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης για την σεξουαλικότητα των ανθρώπων και ότι δεν πρέπει κανείς να κρύβεται, λόγω τω ν προτιμήσεων τους. Στην συνέχεια, έδωσε ως παράδειγμα για τους άλλους ανθρώπους τον θείο της, Γιώργο Καπουτζίδη, που βρήκε στην ψυχική δύναμη και το παραδέχτηκε και είναι πολύ καλά με αυτό.

Κλείνοντας και οι δύο ηθοποιοί αναφέρθηκαν στα όσα συνέβησαν μεταξύ της Λένας Δροσάκη με τον Πέτρο Φιλιππίδη, που της Δευτέρα (9/1) ο ηθοποιός απολογήθηκε για πρώτη φορά μετά από 9 μήνες ακροαματικής διαδικασίας και ήρθε αντιμέτωπος με τους δικαστές (δείτε εδώ την όλο μίσος απολογία του).