«Δεν θα το πίστευα ποτέ ότι...» - Τα πρώτα λόγια του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τον ερχομό του γιου του

Λάμπει από χαρά ο αγαπημένος της Ιωάννας Τούνη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν θα το πίστευα ποτέ ότι...» - Τα πρώτα λόγια του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τον ερχομό του γιου του

Την οικογενειακή τους ευτυχία ολοκλήρωσε πριν μερικά 24ωρα ο γιος του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Ιωάννας Τούνη, με την δεύτερη ωστόσο να είχε έναν πολύ δύσκολο και πολύωρο τοκετό, όμως ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

«Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω. Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα, στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και σε μένα, δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση» ήταν τα πρώτα λόγια της Ιωάννας Τούνη λίγο μετά τον ερχομό του γιου της (δείτε εδώ την ανάρτησή της).

Μάλιστα, μετά από μερικές ώρες απουσίας, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη την ώρα που θηλάζει τον γιο τους στο δωμάτιο του μαιευτηρίου, την οποία και συνόδεψε με ένα υπέροχο και συγκινητικό κείμενο.

«Αν αγαπούσα μια φορά τις γυναίκες, μετά από αυτό που βίωσα χθες μέσα στον τοκετό θα πω ότι είστε ηρωίδες εσείς οι μαμάδες! Οπότε σας αγαπάω και σας θαυμάζω λίγο παραπάνω... και την δικιά μου όσο δε πάει! Σεβασμός & αγάπη!!!, έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου (δείτε εδώ το τρυφερό στιγμιότυπο).

Λίγο αργότερα και η Ιωάννα δημοσίευσε από πλευράς της μια φωτογραφία με τον μικρούλη τους (δείτε την εδώ), ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες γεννήθηκε γνωστό ιδιωτικό μαιευτήριο της Θεσσαλονίκης, βάρους 3 κιλών και 100 γραμμαρίων. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρισκόταν μέσα στην αίθουσα και παρακολούθησε όλη τη διαδικασία του τοκετού.

Συγκινημένος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τον ερχομό του γιου του

Το μεσημέρι, μάλιστα, της Πέμπτης 12/1, ο επιχειρηματίας δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό, στο οποίο όντας συγκινημένος και ευτυχισμένος, εκφράζει την χαρά που νιώθει, τονίζοντας πόσο διαφορετικές θα είναι από εδώ κ πέρα οι μέρες που έρχονται.

«Καλημέρα, καλημέρα, προφανώς και δεν έχουμε ξυπνήσει τώρα, έχουμε ξυπνήσει από πάρα πολύ νωρίς, βγήκα να κάνω κάτι δουλειές... Παιδιά, δεν θα το πίστευα ποτέ ότι μπορεί να σου αλλάξει κάτι τόσο πολύ την ζωή και σίγουρα όλες οι καλημέρες από εδώ και πέρα θα είναι εντελώς διαφορετικές από αυτό που ζούσα πριν. Τι να σας πω δε ξέρω.... Καλημέρα σας εύχομαι παιδιά», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο βίντεο.