Πάμελα Άντερσον: Το άλλο πρόσωπο της καλλονής λίγο πριν κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ για την ζωή της

Η στιγμή που θέλει να ξεχάσει!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Πάμελα Άντερσον: Το άλλο πρόσωπο της καλλονής λίγο πριν κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ για την ζωή της

Το πρωί της Πέμπτης (12/1) στην πρωινή εκπομπή «Πρωινό μας» έγινε γνωστή η είδηση για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται για την ζωή της πασίγνωστης ηθοποιού, Πάμελα Άντερσον. Επίσης, πριν από μερικές εβδομάδες δημοσιοποιήθηκε το ντοκιμαντέρ για την ζωή του Πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μάρκλ (δείτε εδώ τα στιγμιότυπα).

Η Πάμελα Άντερσον μίλησε για τα συναισθήματά της αφού επανήλθε στο προσκήνιο το σκάνδαλο με το sex tape της με τον πρώην σύζυγό της Tommy Lee το 1996. Να υπενθυμίσουμε ότι πολύ γνωστό μοντέλο του εξωτερικού είχε πεί ότι της έχει ώς πρότυπο (δείτε εδώ ποια).

Το ντοκιμαντέρ της Πάμελα Άντερσον

Καθώς το ντοκιμαντέρ του Netflix σχετικά με τη ζωή της, “Pamela, a love story”, αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στο τέλος του μήνα, η Pamela Anderson αποκαλύπτει στο επίσημο trailer ότι ένιωσε αηδιασμένη όταν πρόσφατα αναγκάστηκε να ξαναζήσει το τραύμα από το σκάνδαλο με την ερωτική ταινία, την οποία είχε δημιουργήσει με τον πρώην σύζυγό της.

“Έβγαλα αυτήν την κλεμμένη ταινία από τη ζωή μου προκειμένου να επιβιώσω και τώρα που όλα επανέρχονται ξανά, νιώθω αηδιασμένη” λέει η Anderson στο βίντεο.


Στο teaser, η πρώην playmate του Playboy δεν περιέγραψε λεπτομερώς πώς και γιατί επανήλθε στο προσκήνιο το sex tape της. Ωστόσο, τον Φεβρουάριο του 2022, το Hulu κυκλοφόρησε μία μίνι σειρά “Pam & Tommy”, στην οποία πρωταγωνίστησαν η Lily James και ο Sebastian Stan, και έγινε τεράστια επιτυχία. Την εποχή της κυκλοφορίας της, πηγές ανέφεραν ότι η Anderson δεν θα έβλεπε ποτέ τη σειρά

“Ξέρω πως δεν θα το δει ποτέ, ποτέ αυτό“, είχε πει πηγή στο Entertainment Weekly. “Ούτε χρόνια μετά, ούτε καν το trailer.” Έναν μήνα μετά, το Netflix ανακοίνωσε ότι ήταν στα σκαριά το ντοκιμαντέρ της Anderson και σε δελτίο Τύπου αναφερόταν γιατί ήταν σημαντικό για τη σταρ να πει τη δική της ιστορία.

Η Πάμελα Αντερσον!

“Η Pamela Anderson είναι έτοιμη να πει την ιστορία της σε ένα νέο ντοκιμαντέρ” είχε γράψει στο Twitter το Netflix.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση “το ίνδαλμα της pop κουλτούρας θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα καθώς αναπολεί την επαγγελματική της πορεία και το προσωπικό της ταξίδι.”

H ίδια η Anderson είχε ανεβάσει ένα σημείωμα στο οποίο αναφερόταν: “Η ζωή μου, χίλιες ατέλειες, ένα εκατομμύριο παρανοήσεις… Μπορώ μόνο να σας εκπλήξω – όχι θύμα, αλλά επιζήσασα και ζωντανή για να πω την πραγματική ιστορία.”

Εκτός από την ερωτική ιστορία με τον 60χρονο Lee και τους άλλους τέσσερις συζύγους της, βλέπουμε και τα σκαμπανεβάσματα της καριέρας της Pamela, περιλαμβανομένης και της εμφάνισής της στο Μπρόντγουεϊ, όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Chicago” .

“Ένιωθα ότι δεν με σέβονταν. Έπρεπε να κάνω μια καριέρα από τα κομμάτια που είχαν απομείνει, αλλά δεν είμαι μια κοπέλα που στεναχωριέται. Πέρασα τρελές καταστάσεις και τις ξεπέρασα όλες. Γιατί δεν μπορούμε να είμαστε οι ήρωες της ιστορίας της ζωής μας; Γιατί δεν κάνουμε όλες τις συνεντεύξεις γυμνοί; Δεν υπάρχει κανένα μυστήριο εδώ” αστειεύεται.